Svet
9214 ogledov

Vzgojiteljica grobo brcnila 5-letnico

Učiteljica brca otroka Youtube
Posnetek ni šokiral le dekličine mame, pač pa širšo javnost.

V enem izmed vrtcev v Kansasu je učiteljica udarjala 5-letno deklico. Ta je doma svoji mami povedala, da ne mara svoje učiteljice in da jo je pretepala. Mama je opazila sledi udarcev na roki svoje hčerke, poroča Daily Mail.

Takoj je poklicala ravnatelja šole, učiteljica pa je povedala, da je sledovi na rokah deklice ne čudijo, saj da se je valjala po tleh in plezala med police. Učiteljica je povedala še, da jo je deklica nekajkrat udarila.

Mama se s podanim pojasnilom ni zadovoljila, zahtevala je posnetke nadzorne kamere. Dostop do slednjih je dobila čez teden dni. "Ta ženska je sedela nasproti mene in o vsem dogajanju lagala. Ne le meni, vsem. Pri svojem laganju je bila zelo prepričljiva," je po ogledu šokirana povedala mama deklice.

Na posnetkih se vidi, da se je deklica skrila med police omare, od koder jo je učiteljica grobo povlekla za roki, nato pa jo je grobo brcnila.

Šola je uvedla preiskavo dogodka, učiteljico pa do končanja slednje suspendirala. Notranji nadzor je končan, primer preučuje državno tožilstvo, ki se odloča, ali obstajajo temelji za kazenski pregon učiteljice. Z delovnega mesta so jo že odpustili.

zavod Kengurujčki Trpinčenje otrok Slovenija Kriminalisti zaključili preiskavo v Zavodu Kengurujčki Zloraba Kengurujček Slovenija Bodo posnetki vzgojiteljice sploh lahko uporabljeni na sodišču?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2