Svet
27122 ogledov

Zadnja zahteva beograjskega krvnika šokirala zaposlene

Strelski pohod na osnovni šoli v Beogradu
1/2
Profimedia Prijetje najstniškega morilca v Beogradu.
Deček je trenutno nastanjen v zdravstveni ustanovi v Beogradu.

13-letni deček, ki je maja letos zagrešil poboj na eni izmed osnovnih šol v Beogradu, je zaposlene v zdravstveni ustanovi, v kateri je nastanjen, presunil s prav nenavadno zahtevo. V svojem morilskem pohodu je 13-letnik ubil 10 ljudi, ranjena pa je bila tudi učiteljica zgodovine. 

Kot sedaj poroča srbski portal Mondo, je deček med zaprtjem v zdravstveni ustanovi v Beogradu v ponedeljek prosil zaposlene, naj mu pripeljejo frizerja, saj mu ni všeč, kako izgleda. Deček sicer nima nobenih stikov z ljudmi zunaj, edino z zdravniki, ki so zaposleni v dotični zdravstveni ustanovi.

Strelski pohod na osnovni šoli v Beogradu Pokol v Beogradu Svet Oglasila sta se starša 13-letnega morilca: "Zmeraj bomo žalostni"

Starši so ga hoteli odpeljati

Starši so dečka sicer želeli spraviti iz zdravstvene ustanove ter ga odpeljati v tujino, vendar je beograjska policija to dejanje preprečila. Višje sodišče v Beogradu je nato izdalo sklep, s katerim je materi dečka odredilo začasni ukrep prepovedi razpolaganja s premoženjem. Ta ukrep je bil sprejet na predlog izvršilnih upnikov in družinskih članov enega od umorjenih učencev, saj le ta zavaruje bodoče denarne terjatve kot tudi odškodnino za žrtev.

Strelski pohod na osnovni šoli v Beogradu | Avtor: Profimedia Profimedia
Nedavno je višje sodišče v Beogradu tudi očetu morilca prepovedalo razpolaganje z denarjem, obenem so tudi zamrznili njegovo premoženje. Dečkova starša sta sicer poskušala zaščiti svoje premožene tako, da bi ga prenesla na sorodnike. S tem namenom naj bi obiskala več notarskih pisarn, a so ju v vseh zavrnili, saj jima je višje sodišče prepovedalo odtujitev premoženja.

dezurni@styria-media.si

Strelski pohod na osnovni šoli v Beogradu Srbija Svet Masaker v Beogradu. To naj bi bila ključna priča. Niso je še zaslišali
Komentarjev 4
  • kapljač 10:50 29.junij 2023.

    So srbski psihiatri postali že pravi krvniki . Vsak prdec trinajstletnika morajo plasirat v medije , ki jim diši po krvi???

  • kapibara1 19:01 28.junij 2023.

    Ima srbija i narko kartele, ki so hujši, pa se jih caca maca..

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 15:12 28.junij 2023.

    hvala bogu da imate kaj pisat ! Ponavljate že znana dejstva. ..pa vam zopet uspe napisat prispevek z ? koliko besed ?.... iz 5 besed " Deček je želel frizerja "!