Svet
3489 ogledov

Noro, koliko denarja sta ženski izsilili od poročenih moških

OnlyFans Profimedia
Izsilili ogromne vsote denarja. Moški so plačevali, da ženski ne bi delili pogovorov in fotografij njihovim soprogam.

Finančni policiji je v Italiji uspelo izslediti identiteto dveh žensk, ki sta stari 30 in 50 let in aktivni na Onlyfans ter Cam4 in sta izsiljevali moške. Zasegli so več kot 130 tisoč evrov.

"Posnela sem, kako si se zabaval v klepetu: če ne plačaš, bom vse povedala tvoji ženi," je sporočilo, ki sta ga dve povezani ženski iz Italije, poslali vsaj desetim moških. In ti so jim plačevali res nore vsote, eden izmed njih celo 85.000 evrov. 

Številni bi mislili, da ju je prijavil kateri od moških, pa ni bilo tako. Finančna policija je bila tista, ki je s finančno analizo premoženja in denarja, s katerim sta razpolagali ženski brez službe, izsledila identiteto dveh izsiljevalk, dejavnih na Onlyfans in Cam4.

Zasegli 130.000 evrov

Obe sta osumljeni izsiljevanja in izigravanja neprištevnih oseb, obema so preventivno zasegli dobrih 130 tisoč evrov. Eden od moških, ki je bil žrtev izsiljevanja, je na koncu plačal 85 tisoč evrov. Strah ga je bilo, da bosta ženski njegovi družini razkrili vsebino in slike erotičnih klepetov, ki si jih je z obema izmenjeval.

Ostali oškodovanci so ob večkratnih grožnjah plačali zneske od 500 do 13 tisoč evrov. Žrtev tovrstnega spolnega izsiljevanja je v Italiji ogromno, piše Tgcom24: menedžerja v Rimu je na primer več mesecev izsiljevala moldavska spremljevalka, ki jo je spoznal prek spleta in od njega izsiljevala 100 tisoč evrov.

Preberite še članek: Enega podjetnika izsiljeval s seksom, drugega pretepel. 

Nina Klinar Magazin Bivšo ženo olimpijca tako napadli po spletu Kanye West in Bianca Censori Magazin Kanye West takole ponižal ženo in v hipu izgubil 100.000 sledilcev

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar lopov
    lopov 08:18 08.februar 2024.

    TUDI KIRBIY JR MED NJIMI.. SPLETNA PROSTITUCIJA

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:16 08.februar 2024.

    Potem se pa čudijo,ko kakšno najdejo v kosih