Svet
2709 ogledov

Zvezala in ubila 59-letnika. Kaj ji je storil?

Albert Chernoff Facebook
Najstnica je treutno v priporu za mladoletne.

Ameriška policija je priprla 14-letno deklico, potem ko je ta zvezala in ubila 59-letnega Alberta Chernoffa iz Philadelphije, poznanega po svojem aktivizmu in trudu za zaščito pravic živali.

Lokalna policija je sporočila, da je 5. novembra prejela prijavo o moškem, ki naj bi bil v stiski. V hiši so ga našli privezanega na posteljo z ranami na glavi in prsih. Na mestu so ga proglasili za mrtvega.

Na posnetkih nadzorne kamere se vidi, da je iz njegovega doma pred tem odšla mlada ženska. Nedolgo zatem se je na policijski postaji skupaj s svojo mamo in dvema pravnikoma oglasila 14-letnica in prijavila svoj zločin.

Najstnica se trenutno nahaja v priporu za mladoletne; tožilstvo se sicer še ni odločilo, ali bodo vodili postopek za mladoletne ali odrasle, je poročal CNN. Odvetnik deklice je na vprašanje, ali je tako postopala, ker je bila tudi sama žrtev dejanj 59-letnika, odgovoril: "Chernoff ni bil popolnoma nedolžen." Na dodatna vprašanja na tej točki ni želel odgovarjati, policijska preiskava primera še poteka.

Chernoff je bil sicer poznani zagovornik reševanja živali v Philadelphiji. V njegov spomin so jnegovi kolegi aktivisti na spletnih omrežjih podelili dokumentarni film "Reševalci mačk" in pohvalili njegovo "toplino in ljubezen do živali".

Hrvaška policija Urok? Svet Zabodla partnerja, razlog je bizaren

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • kapibara 08:51 14.november 2019.

    Ni vsak, ki je prijazen do živali, tudi do ljudi...!! Taki so najbolj nevarni..