Vizita za živali
5209 ogledov

Mariborčan iz grozljivih razmer rešil psa

reševanje psa PrtScr Facebook/Aleksander Kamenik
Pes je bil zapuščen, brez hrane in vode na hladnem ter v zelo slabem stanju.

Aleksander Kamenik, ki se že dolga leta zavzema za pravice živali, je na svojem Facebook profilu objavil posnetke reševanja psa, ki ga je našel zapuščenega v nekem objektu. Pes ni imel ne zavetja ne hrane ne vode. 

Pes je bil tako oslabljen, da ni mogel hoditi, rešitelj pa se je bal tudi, da mu bo treba amputirati eno od nog. Pes je bil hudo podhlajen, zaradi česar je vprašanje, kaj bi zanj prinesla noč, ki je za nami, saj so bile temperature na Štajerskem nekoliko nižje kot drugje po državi. 

Pes se je k sreči po nekaj urah bivanja na toplem in po pregledu veterinarja postavil na noge. 

pes sneg narava pokrajina Sneg, mraz in voda Vizita za živali Opozorila za pasje skrbnike Mačka na snegu Vizita za živali Tako zaščitite svojo mačko pred polarnim mrazom
Komentarjev 5
  • Avatar Zala
    Zala 10:19 03.marec 2018.

    Ljudje si kupijo živo bitje in mislijo, da je predmet. Zakaj o šintarju nimamo pravice izvedeti imena in priimka, zajeb... varovanje os. podatkov. Morilca ne bi smel ščititi noben zakon. In, če ne gre to, pa objavite fotografijo, da ga ...prikaži več bo okolica in širša javnost prepoznala !

  • Avatar čavez
    čavez 11:41 01.marec 2018.

    Nobena žival ne more biti tako podla in brezsrčna kot je človek, takega človeka če temu lahko rečem človek bi zapru v kletko z najbolj krvoločnimi zvermi.

  • Lovebites 09:49 01.marec 2018.

    Iztrebka,ki je naredil to ubogemu zivemu,cutecemu bitju,pustit na enakem mestu.Ampak,njega pustit do konca.Da crkne v najvecjih mukah.G.Kamenik,vsa cast za vaso voljo,borbenost,zagnanost in srcnost.

Sorodne novice