Vizita za živali > Novice
990 ogledov

Do nedelje še ta možnost za pomoč

Dart Zavetišče Horjul - Dart
V Zavetišču Horjul je polno nagajivih in prisrčnih repkov, ki čakajo na odgovorne in resne skrbnike. Pomagate jim lahko na številne načine, do nedelje imate še dodatno možnost ... Delite med prijatelji in tako pomagajte brezdomčkom ...

Na Facebook strani "Licitacije za pozabljene živali" se prav v tem trenutku odvija obsežna licitacija predmetov, ki je namenjna pomoči zavetišču za živali Horjul. Ker gre za prikupno licitacijo s privlačnim nakitom, izdelki za živali, ilustracijami, knjigami, dobrotami in drugimi predmeti, je licitacija primerna prav za vse.

"Zavetišče ima trenutno v oskrbi toliko brezdomnih živali, da sami težko krijejo stroške za kvalitetno prehrano, pesek in ostale nujno potrebne stvari, zato je pomembno, da jim za njihovo kvalitetno opravljeno delo priskočimo na pomoč," opisujejo organizatorji.

Izdelke se licitira tako, da se ponudbo dviguje za najmanj en evro. Izdelek dobi tisti licitator, ki do nedelje 29. oktobra do 21:00 ure ponudi najvišjo ponudbo. O podrobnostih plačila bodo licitatorji obveščeni preko zasebnega sporočila. Čas za plačilo izdelkov je en teden. Pri licitiranih izdelkih, poslanih po pošti, poštnino plačajo licitatorji sami. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice