Vizita za živali
6284 ogledov

To je o mučenju svojih psov povedal lovec

Gibanje Levijatan, ki se bori za zajezitev mučenja živali, je objavil posnetek pogovora z moškim, ki je sinoči grobo pretepal svoje pse.

Na spletnih omrežjih se kot požar širi posnetek grobega obračunavanja s psi, do katerega je prišlo včeraj. Zloraba je pretresla Hrvaško, grobi posnetki mučenja, ki jih je sicer Youtube že umaknil, pa so se razširili tudi na sosednje države.

Policija ga je prijela Vizita za živali Pretresljiv posnetek, kako je lovec mučil svoja psa

Moškega, O. B. iz Donjega Postinja, ki je pretepel svoje pse, ki jih je v prtljažniku peljal na lov, pri tem pa so mu pregrizli nekaj žic v avtomobilu, so našli člani gibanja za zaščito pravic živali Levijatan.

Moškega so soočili z njegovim sprevrženim dejanjem, ki ga je priznal. Člani gibanja so pogovor posneli.

"Ne slikaj me. J*** ti boga," med drugim reče moški, lovec, ki naj bi ga iz njegovega matičnega društva zaradi pretepanja psov že izključili. Pripadnike omenjenega gibanja vpraša, zakaj ga napadajo, sa je le enkrat "skočil iz kože".

Eden izmed aktivistov ga vpraša, kaj če njim popustijo živci in ga pretepejo na isti način, kot je on svoje pse. Lovec odgovarja, da je res pretepel svoje pse in da svojo krivdo priznava.

Aktivisti ga opozorijo, da bo za to nosil posledice. Pri svoji objavi posnetka pogovora z mučiteljem na Facebooku so pripisali še, da bodo sodelovali s policijo pri postopku zoper lovca.

Hitra akcija policije

Hrvaška policija je medtem potrdila, da je v zvezi z mučenjem psov prijela enega moškega; ali gre za mučitelja ali za tistega, ki je dejanje posnel, niso natančno odgovorili. Za zdaj postopek še poteka.

Več društev proti zlorabam živali je na spletnih omrežjih zahtevala, da se lovcu živali odvzamejo in da se mu trajno prepove lastništvo katerekoli živali.

Hrvaška zakonodaja sicer za mučenje ali ubijanje živali predvideva do enega leta zaporne kazni.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Avatar Marivelsa
    Marivelsa 00:39 23.november 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • maresem 19:36 22.november 2018.

    Crkni gnida pokvarjena... Polil bi te s kislino.. gnoj izrojeni.

  • mari87 17:00 22.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. obiščite tukaj=====>>>> www.WebJob33.Com

Sorodne novice