Zanimivo
1200 ogledov

Trend današnjega časa: samooskrba s pomočjo visoke grede

Eksenales
1/4
Eksenales
S pomočjo visokih gred si lahko pravi zelenjavni vrtiček uredimo tudi na balkonu ali terasi.

Domače pridelana hrana nam bo poleg pozitivnega vpliva na naš imunski sistem prav gotovo dala tudi večje zadovoljstvo, ki ga prinaša občutek, da vemo, kaj jemo.

Samooskrba prinaša številne prednosti – med njimi je zanesljivo na prvem mestu prav dejstvo, da veste, kaj jeste, saj svoja zelišča, zelenjavo in sadje vzgajate od semena ali sadike naprej. Točno veste, katera hranila ste dodajali in v kakšnem stanju je bil sadež ali zelenjava, ko ste ga utrgali. Veste, da je prepojen s hranili iz rodovitne zemlje direktno prišel na vaš krožnik, zato je tudi bistveno bolj svež, sočen in poln hranil kot tisti, ki se na tisoče kilometrov pripeljejo v kontejnerjih in so bili na pol zreli že pobrani.

Eksenales | Avtor: Eksenales Eksenales
Kaj pa tisti, ki svoje zemlje nimajo?

Res je, da je Slovenija poseben primer, za katerega je značilno, da se državljani ponašamo z nadpovprečnim številom lastnikov hiš, vseeno pa je še vedno veliko prebivalstva, ki živi v mestih, kjer prevladujejo blokovska naselja in vrstne hiške brez parcel. V takih primerih je možnosti za samooskrbo manj, a tudi za to obstaja rešitev. Nekaj sadik paradižnika, solate, paprike, peteršilja, zelišč … lahko posadimo pravzaprav skoraj na vsakem balkonu. Če pa imamo prostor, da postavimo še visoko gredo, se lahko nekaj kvadratov velik balkon ali terasa spremeni v pravi vrtiček.

Estetska, kakovostna in trajna rešitev za vaš novi vrt – VISOKA GREDA EKSENALES

Visoka greda Eksenales je trajna rešitev za vaš novi vrt, ki se zlije z vašo okolico in ima dodatno estetsko vrednost. Olajšajte si delo na vrtu in pridelajte domači pridelek z manj truda. Z visoko gredo Eksenales delo na vrtu postane užitek.

Eksenales | Avtor: Eksenales Eksenales

Visoka greda Eksenales je sestavljena iz najkvalitetnejših materialov. Napreden mehanizem inox in pravilna montaža ji zagotavljata stabilnost in obstojnost! Visoka je 76 cm in omogoča ergonomsko stoječo držo pri zasaditvi, obdelovanju in pobiranju pridelkov. Tako se vam pri delu ne bo več treba sklanjati in vaša hrbtenica vam bo zato resnično hvaležna.

Tudi vi želite jesti zdravo in domače pridelano hrano?
Priskrbite si svojo visoko gredo Eksenales še danes! Nudijo dostavo in kvalitetno montažo!

Visoka greda Eksenales JE NOVOST NA TRGU. IZDELANA JE IZ NAJ-KVALITETNEJŠIH MATERIALOV, zato ima ZELO DOLGO ŽIVLJENJSKO DOBO in je praktično neuničljiva. Navadne visoke grede pa razpadejo in strohnijo v roku 5 let.