Zanimivo
1774 ogledov

Tropski pomežik poletju

1/15
Afrodita
Kozmetika Afrodita je letošnje poletje ponovno pozdravila v slogu, s predstavitvijo novega HITA.

Medijem in lepotnim influencerjem je pripravila pravo tropsko pustolovščino. 

Vse se je pričelo na Bregu ob Ljubljanici, kjer so se povabljenci vkrcali na ladjico. Med vožnjo jih je z Afroditino zgodbo v vlogi moderatorke navduševala Tjaša Kokalj Jerala in z njimi obnovila znanje o obstoječih poletnih izdelkih SUN CARE. Dogajanje se je nato nadaljevalo v Afroditinem skrivnostnem tropskem vrtu (Botanični vrt Univerze v Ljubljani), kjer se je pričel “lov za zakladom”. Z zemljevidom v roki so se povabljenci odpravili na tropsko dogodivščino. Afrodito so namreč letos navdihnile sanjske destinacije: Filipini, Dominikanska republika, Peru, Afrika in druge. Gre za dežele z bogato kulturo in neverjetnimi naravnimi danostmi. Zato ni naključje, da sestavine, ki navdušujejo v novi TROPICAL Marmeladi, izvirajo ravno od tukaj.

Lepotni navdušenci so v Afroditinih kotičkih raziskovali zanimivosti o novem poletnem hitu ter spoznali, da ga odlikujejo ekološko kakavovo in karitejevo maslo, kokosovo olje ter dragocen izvleček korenčka.

Nova poletna uspešnica je dermatološko testirana, vsebuje vodoodporno formulo in kar je največja novost: ima zaščitni faktor 10.

Na koncu poti je udeležence tropske pustolovščine čakal zaklad – TROPICAL Marmelada. Druženje se je zaključilo na Afroditini plaži, kjer je iz kokosovih orehov zadišalo po sladkih tropskih notah. Vodilna slovenska hiša lepote je ponovno očarala in napovedala nepozabno poletje!

 | Avtor: Afrodita Afrodita