Zdravje > Fitnes
54 ogledov

Zabava in trening v enem

Bodypump Les Mills
Na spletni strani "največjega treninga bodypumpa na svetu" bodypump100 že oštevajo dneve, ure, minute in sekunde do začetka dogodka. Trening je brezplačen, prijavi se lahko vsak.

“Ideja o globalni Bodypump zabavi prihaja iz sedeža Les Mills-a, Nove Zelandije. Ker gre za pomemben mejnik in 25 let programa Bodypump, so si ustvarjalci programa zaželeli, da bi program približali tudi novim uporabnikom in hkrati zadovoljili goreče ljubitelje Bodypumpa,” nam je povedala Nina Zajc Vidmar z Les Mills.

 Globalna Bodypump100 zabava je po njenih besedah odlična odločitev za združitev že `starih mačkov` s posamezniki, ki si želijo narediti korak proti bolj fit življenjskemu stilu. “V Sloveniji se bo 14. januarja v vseh licenčnih Les Mills centrih, natanko ob 18.00 zgodila premierna predstavitev vadbe Bodypump100,” opisuje.

Uro treninga, ki ga bo ta dan v Sloveniji lahko delalo 700 posameznikov, bo spremljalo druženje in praznovanje 25-letnice tega programa. “Slovenija, Evropa, svet. Milijon vadečih in vsi skupaj, na isti dan, združeno delujemo kot eno in prispevamo k bolj fit planet,” dodaja.

Dostopen za vse 

Nina pojasnjuje, da je dogodek brezplačen in odprtega tipa, kar pomeni, da je dostopen za vse. “Ker pa smo v fitnes centrih omejeni s številom opreme, ki jo za vadbo potrebujemo, je prijava na dogodek obvezna. Vsem zainteresiranim svetujemo, da preverite, kateri fitnes centri v Sloveniji bodo gostili dogodek,” pravi.

Informacija o sodelujočih centrih in načinu, kako do brezplačne karte, so dostopne na www.bodypump100.lesmills.si . Vsi sodelujoči centri tudi preko svojih Facebook strani obveščajo svoje sledilce o možnih načinih prevzema karte za Bodypump100 zabavo. 

Preberite še:

 - V čem se bodypump razlikuje od drugih vrst vadbe

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.