Zdravje
1548 ogledov

To, kar se je zgodilo Melanii je pogost pojav pri ženskah srednjih let

melania trump
Ameriški zdravstveni strokovnjaki so domnevali pravilno.

Melania Trump je po skoraj tednu dni zapustila bolnišnico. Ameriška prva dama, ki so jo v ponedeljek operirali na ledvici, je v soboto zapustila vojaško bolnišnico Walter Reed pri Washingtonu. Kot je sporočila njena komunikacijska direktorica Stephanie Grisham, se je zjutraj vrnila v Belo hišo. "Udobno počiva in ostaja dobre volje," je dodala po poročanju ameriške televizije CNN.

melania trump Magazin Video: Melania spet zavrnila Donalda

Dodala je, da je njen urad sprejel več tisoč klicev in elektronskih pisem z dobrimi željami predsednikovi soprogi. Vsem se je zahvalila.

Iz Bele hiše so v ponedeljek sporočili, da je 48-letna prva dama prestala uspešen postopek "embolizacije zaradi benignega stanja na ledvici" in da ni bilo komplikacij. Ameriški zdravstveni strokovnjaki so na podlagi skopega sporočila domnevali, da je šlo za postopek zaustavitve dotoka krvi benignemu tumorju, ki je dokaj pogost pri ženskah srednjih let.

melania trump Plagiatorstvo Svet Melania Trump spet zakuhala škandal

Predsednik Donald Trump je soprogo v bolnišnici večkrat obiskal. Nazadnje je v petek ob nekem dogodku povedal, da zelo dobro okreva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.