Zdravje > Življenjski stil
71496 ogledov

Zdravniki šokirani, v danko si je vtaknil...

Hudo bolan poiskal nujno pomoč, potem ko je teden dni imel bolečine v trebuhu in medenici.

Sadje in zelenjava, steklenice, sveče, pa spolni pripomočki, kot so vibratorji ali dildi, so najpogostješi predmeti, ki jih abdominalni kirurgi odstranjujejo iz danke. Najpogostejši razlog za analno vstavljanje predmetov je spolni užitek, čeprav nekatere dokumentirane razlage zdravniških primerov vključujejo tudi prikrivanje drog, nasilje ...,  navajajo v strokovni reviji  Annals of Medicine and Surgery.

 | Avtor:

Pa vendarle je tokratni primer 46-letnega moškega iz Floride, ki ga opisuje kirurg Youssef Shabana iz regionalnega medicinskega centra Kendall v Miamiju, precej nenavaden in zelo nevaren.

Težave s penisom Bizarno Zdravje Šokirani zdravniki: "Tako kruti spolni pripomočki so zelo redki"

Razkrili so, da je hudo bolan moški poiskal nujno pomoč, potem ko je imel teden dni bolečine v trebuhu in medenici. "Njegova pretekla zdravstvena anamneza je pokazala, da je trpel zaradi shizofrenije in bipolarne motnje in ni pravilno jemal zdravil. CT pregled je v rektumu odkril tujek, ki so ga zdravniki hitro prepoznali kot izvijač," je zapisal.

 | Avtor:
Seveda so ga komaj rešili, 21 centimetrov dolg izvijač je bil namreč v njegovem telesu že teden dni, tako je moški v bolnišnico prispel z nevarnim septičnim šokom. Zaradi poškodbe, izvijač mu je predrl črevo, so se razvile bakterije, ki so že prešle v njegov krvni obtok. 

Potreboval je operacijo, saj mu je bilo treba odstraniti gnilo meso iz zadnjice. Na srečo je preživel, zdravniki pa navajajo, da gre za prvi takšen primer. "V literaturi sta bila že dva dokumentirana primera, v katerih so odkrili izvijače v debelem črevesu, vendar brez predrtja črevesja. Kirurgi smo pred težko nalogo, saj primanjkuje raziskav o najboljših načinih ukrepanja," je zapisal zdravnik. 

Najpogostejši razlog za analno vstavljanje tujkov je spolni užitek, nekatera druga poročila navajajo skrivanje drog, napade, nesreče ali celo lajšanje driske ali zaprtja.

Bizarni primeri Zdravje Urologi šokirani, v penis si je vtaknil...

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • ode 17:46 16.november 2019.

    Isti, neopran izvijač naj si urednik tega portala zabije v goltanec, ker objavlja takšne kretenizme.

  • kapibara1 18:09 12.november 2019.

    Pravi majster ima orodje vedno s seboj... - Kaj pa tist, ki si je vibrator v rit porinil, ga ne dobil ven in čakal, da so se izpraznile baterije... al se najebao..

  • Lion007 16:15 12.november 2019.

    Zdravniki šokirani, v danko si je vtaknil... ŠRAUFENCIGER