Magazin > VIP
20830 ogledov

Video: Sanjska poroka zmagovalca šova Slovenija ima talent!

slovenija ima talent Anže Petkovšek
Poročil se je pri rosnih 23 letih, a njegov odnos z ženo je lahko zgled marsikateremu paru ...

Decembra je v finalu šova Slovenija ima talent slavil 25-letni Domen Kljun, ki je tako postal zmagovalec 9. sezone šova Slovenija ima talent. Za zmago pa se lahko zahvali tudi ženi Nini, ki ga je spodbujala, da se prijavi v šov. Domen pa je prvič zapel prav na njuni poroki, leta 2021. "Prvič sem pel na svoji poroki, in to je bil moj edini solo nastop pred občinstvom. Takrat sem kot darilo svoji nevesti zapel pesem V dobrem in slabem. To je bilo pred dvema letoma. Drugače pa že sedem let pojem v cerkvenem zboru. Nisem tip človeka, ki bi se želel izpostavljati," je po zmagi razkril za Žurnal24. 

Čeprav je bil ob poroki star rosnih 23 let, imata z ženo odnos, ki je lahko za zgled marsikateremu paru. "Zagotovo sva oba tako vzgojena, predvsem to, da spoštujeva drug drugega. Z Nino sva zelo povezana in si ne predstavljam, da je ne bi imel. Že ko sem se postavil na oder, sem pogledal, kje so Nina in prijatelji, nato pa le zamižal in upal, da moj glas zdrži," je Domen decembra še povedal za naš medij. Na YouTubu pa smo odkrili posnetek njune sanjske poroke. Kako krasen obred in zabavo sta imela, si oglejte v spodnjem videu. To pa ne bo edina poroka, na kateri je pel. "Največ je povabil na poroke in to je tudi moja želja, da prepevam na civilnih ali cerkvenih porokah," je po zmagi še dodal Domen.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice