Šport > Kolesarstvo
11682 ogledov

Kolesarji Bore so se zbrali, a brez Primoža Rogliča

Bora-hansgrohe Profimedia
Pri ekipi Bora-Hansgrohe si želijo zgraditi dobro vzdušje.

Pri moštvu Bora-Hansgorhe so že naredili prve korake za sezono 2024. Kolesarje, ki bodo naslednje leto prvič nosili dres nemške ekipe, so tako povabili na 'team building', ki je potekal v Avstriji. Med prišleki sicer ni billo slovenskega zvezdnika Primoža Rogliča, ki je bil sicer največje ime prestopnega roka.

Bora je sicer med obema sezonama 'ujela' tudi dosedanjega sprinterja ekipe DSM-Firmenich Sama Welsforda, ki je doslej svoje največje uspehe dosegel na velodoromih, v letu 2023 pa je Avstralec zabeležil tudi štiri 'cestne' zmage, in mladinskega svetovnega prvaka iz leta 2022 Emija Herzoga. Nemec je bil na svetovnem prvenstvu v Avstraliji lani med mladinci tudi tretji v vožnji na čas.

Med kolesarji, ki so med drugim preizkusili tudi svoje smučarske sposobnosti, sta bila tudi Kolumbijec Daniel Martínez in Italijan Matteo Sobrero. Tudi slednja bosta nova člana Bore v letu 2024.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice