Kobejevi sestri prvič v javnosti spregovorili o bratovi tragediji

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na dan, ko se bo svet poklonil ter zadnjič poslovil od Kobeja Bryanta, sta prvič o tragediji spregovorili tudi Sharia Washington in Shaya Tabb.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek, 24. februarja, se svet še zadnjič poslavlja od legendarnega Kobeja Bryanta, kateremu je v Staples Centru posvečena "Proslava življenja", kjer se ves svet še zadnjič poklanja košarkarski legendi.

Položena h počitku Tukaj počiva Kobe Bryant s hčerko Gianno Magazin Kobe Bryant: Kobejev pilot ni bil nepopisan list

V čast Kobeja ter njegove 13-letne hčerke Gigi, ki je prav tako nastradala v helikopterski nesreči 26. januarja v Los Angelesu, je bil simbolično izbran prav Staples Center, ki je bil legendarnemu košarkarju dom kar dolgih 20 let, tu pa je doživel tudi najlepše trenutke svoje bogate kariere.

Simbolično je bil izbran tudi datum 24. 2., saj je Kobe na svojem dresu nosil številko 24, medtem ko je Gigi pripadala številka 2. Simbolične so tudi cene, saj so za najcenejše vstopnice Kobejevi oboževalci morali odšteti 24,02 dolarjev, medtem ko so najdražje stale 224 dolarjev. Ves denar zbran na "Proslavi življenja" bo šel preko Kobejeve fundacije v humanitarne namene.

Foto: Twitter Kobe Bryant s sestrama

Na dan, ko se svet dokončno poslavlja od svojega idola, pa sta prvič v javnosti spregovorili tudi Kobejevi sestri Sharia in Shaya, ki sta izpostavili, da se jima je življenje po tragediji za vedno spremenilo.

"V imenu najine družine se pridružujeve Vanessi, Natalii, Bianci in Capri v žalovanju zaradi izgube Kobeja in Gianne v tako tragični nesreči. Po izgubi brata, sina, nečakov, ali sinov smo vedno uničeni, tako da so naša srca z vsemi družinami, ki so izgubile svoje ljubljene. Naša življenja so za vedno spremenjena," sta v izjavi za iOne Digital spregovorili sestri Kobeja Bryanta.

Foto: Twitter Kobe Bryant s sestrama

Kobe jih ni dočakal Bryantova žena objavila video prvih korakov najmlajše hčerke: "Oči ima kot očka" "Povej mu" Kobejeva žena s srce parajočim sporočilom za Valentinovo Našel smisel NBA legenda bo izpolnila veliko Kobejevo željo All-Star Tako se bo NBA poklonila umrlemu Kobeju Bryantu Politik in pol: "Tudi Jordan je mislil, da helikopter ne bo padel, pa je"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.