Navijači, pozor: spremenjen termin tekme Slovenije!

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenskim odbojkarjem so kljub prvotnim zapisom namenili večerni termin v polfinalu svetovnega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Slovenska odbojkarska reprezentanca se bo v soboto na svetovnem prvenstvu, ki ga skupaj gostita Poljska in Slovenija, v poljskih Katovicah v polfinalu pomerila z Italijo.

Slovencem je kljub prvotni objavi pripadel večerni termin ob 21. uri, uvodoma pa se bodo ob 18. uri za finale udarili gostitelji Poljaki in Brazilci. Nedeljska tekma za tretje mesto bo ob 18. uri, finale za naslov svetovnega prvaka pa ob 21. uri.

V zvezi s tem podatkom je potrebno opozoriti, da je bilo na uradni spletni strani tekmovanja včeraj sprva objavljeno, da bo Slovenija proti Italiji igrala ob 18. uri, kasneje pa so podatek spremenili. OZS je nov podatek o uri tekme vnovič preveril ter danes tudi uradno potrdil javnosti, da bo Sloveniji pripadel večerni termin.

Slovenski in italijanski odbojkarji so si sicer polfinalni dvoboj priigrali v sredo v Ljubljani, Poljaki in Brazilci pa so si napredovanje zagotovili v četrtek v poljskih Gliwicah.

Pogovor s trenerjem Naslednji nasprotnik: "Ukrajincem smo prinesli sanje, katerim lahko sledijo" Proti starim znancem Na poti nam stojita bivša asa slovenske lige: "Zgodovinski dan za Ukrajino!" "Začneš mu zaupati" Tako si je selektor prislužil zaupanje: "Na koncu spoznaš, da je imel prav" Odziv nasprotnika Nemški zvezdnik: "Slovenija je pravo darilo odbojki!" Video Neverjetno, kaj so Stožice pripravile kapetanu Urnautu! Ko 11.000 ljudi ... Pred osmino finala "Najbolj sem vesel, če mi sploh ni treba vstopiti v igro ..." Selektor pojasnil Cretu: "Vinčića nisem zamenjal, ker bi igral slabo. Zamenjal sem ga, ker..."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.