Šport
38060 ogledov

Navijači, pozor: spremenjen termin tekme Slovenije!

Slovenska odbojkarska reprezentanca Epa
Slovenskim odbojkarjem so kljub prvotnim zapisom namenili večerni termin v polfinalu svetovnega prvenstva.

Slovenska odbojkarska reprezentanca se bo v soboto na svetovnem prvenstvu, ki ga skupaj gostita Poljska in Slovenija, v poljskih Katovicah v polfinalu pomerila z Italijo.

Slovencem je kljub prvotni objavi pripadel večerni termin ob 21. uri, uvodoma pa se bodo ob 18. uri za finale udarili gostitelji Poljaki in Brazilci. Nedeljska tekma za tretje mesto bo ob 18. uri, finale za naslov svetovnega prvaka pa ob 21. uri.

V zvezi s tem podatkom je potrebno opozoriti, da je bilo na uradni spletni strani tekmovanja včeraj sprva objavljeno, da bo Slovenija proti Italiji igrala ob 18. uri, kasneje pa so podatek spremenili. OZS je nov podatek o uri tekme vnovič preveril ter danes tudi uradno potrdil javnosti, da bo Sloveniji pripadel večerni termin.

Slovenski in italijanski odbojkarji so si sicer polfinalni dvoboj priigrali v sredo v Ljubljani, Poljaki in Brazilci pa so si napredovanje zagotovili v četrtek v poljskih Gliwicah.

Ugis Krastins Pogovor s trenerjem Šport Naslednji nasprotnik: "Ukrajincem smo prinesli sanje, katerim lahko sledijo" Timofej Polujan Jevgenij Kisiljuk Proti starim znancem Šport Na poti nam stojita bivša asa slovenske lige: "Zgodovinski dan za Ukrajino!" Alen Pajenk "Začneš mu zaupati" Šport Tako si je selektor prislužil zaupanje: "Na koncu spoznaš, da je imel prav" Nemška odbojkarska reprezentanca Odziv nasprotnika Šport Nemški zvezdnik: "Slovenija je pravo darilo odbojki!" Tine Urnaut Video Šport Neverjetno, kaj so Stožice pripravile kapetanu Urnautu! Ko 11.000 ljudi ... Gregor Ropret Pred osmino finala Šport "Najbolj sem vesel, če mi sploh ni treba vstopiti v igro ..." Gheorghe Cretu Selektor pojasnil Šport Cretu: "Vinčića nisem zamenjal, ker bi igral slabo. Zamenjal sem ga, ker..."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice