Šport
4523 ogledov

Neverjetno, kaj so Stožice pripravile kapetanu Urnautu! Ko 11.000 ljudi ...

Tine Urnaut Volleyballworld
Tine Urnaut je ravno na dan tekme z Nemčijo praznoval svoj 34. rojstni dan, katerega ne bo nikoli pozabil.

Slovenski odbojkarji so bili v vsega petih dneh še drugič boljši od Nemcev, s čimer so si kot prvi zagotovili mesto v četrtfinalu domačega svetovnega prvenstva, katerega gostimo skupaj s Poljsko.

Tako so se naši odbojkarji, ki so v osmini finala izločili Nemce s 3:1 (18, 19, -21, 22), že uvrstili med osem najboljših ekip na svetu ter s tem izboljšali svoj najboljši dosežek, ko so leta 2018 debitantski nastop na svetovnih prvenstvih zaključili na 12. mestu.

Gheorghe Cretu "Kaj vam ni jasno?" Šport Cretu po tekmi besen: "Kaj mislite, da bomo zmagovali kar s 3:0?"

S tem so že soigralci priigrali svojemu kapetanu Tinetu Urnautu najlepše možno darilo za njegov 34. rojstni dan, katerega je praznoval ravno na dan drugega obračuna z Nemčijo.

A če je bilo najlepše možno darilo uvrstitev v četrtfinale svetovnega prvenstva, je bilo verjetno precej blizu tudi presenečenje, ki so mu ga pripravili navijači. Takoj po tekmi je namreč iz grl 11.000 gledalcev zadonela pesem "Vse najboljše!" ter pošteno ganila slovenskega kapetana.

Slavje po zmagi in rojstnem dnevu kapetana pa se zagotovo nadaljuje tudi danes, ko svoj rojstni dan praznuje še osrednji bloker slovenske reprezentance Danijel Koncilja.

 

Gregor Ropret Pred osmino finala Šport "Najbolj sem vesel, če mi sploh ni treba vstopiti v igro ..." Gheorghe Cretu Selektor pojasnil Šport Cretu: "Vinčića nisem zamenjal, ker bi igral slabo. Zamenjal sem ga, ker..." Slovenska odbojkarska reprezentanca "Dobrodošli v pekel" Šport "Vsem sem napovedal suvereno zmago s 3:0!" Slovenska odbojkarska reprezentanca SP v Stožicah Šport Za Slovenijo navijal tudi svetovni prvak: "Tu je še huje kot v Planici!" Dejan Vinčić Po menjavi Šport Vinčić razkril, kaj se je dogajalo med njim in selektorjem po tekmi s Francijo Lukas Kampa Ni se zadrževal Šport Nemški zvezdnik besen po porazu s Slovenijo: "Povem vam, kdo je glavni krivec!" Andrea Giani Francoski selektor Šport Giani: "Stvar je bila odločena. Zato je Slovenija izgubila peti set..." Matija Pleško SP v odbojki Šport Slovenska odbojkarska legenda: "To pa našim fantom zavidam!" Antoine Brizard Šokiran nad Slovenci Šport Poveljnik francoske igre navdušen: "Resnična zmagovalka je bila..." Slovenska odbojkarska reprezentanca Olimpijska prvakinja Šport Za naše na tekmi navijala tudi športna superzvezdnica: "Tudi če ti ne uspe..." Jan Kozamernik SP v Stožicah Šport Veliki slovenski osmoljenec: "Fantom sem povedal, kaj se je zgodilo" Gheorghe Cretu Cretu presenečen Šport Kakšne besede novega slovenskega selektorja: "Tu je še huje kot na Poljskem!" Jenia Grebennikov Najboljši na svetu Šport Noro, kaj je o tekmi s Slovenijo povedal veliki francoski zvezdnik
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice