Najprej ubil očeta, nato pa sodil še sebi

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Motiv za umor za zdaj še ni jasen.
Oglej si celoten članek

Včeraj pozno zvečer so bili Vinkovci na Hrvaškem območje grozljivega umora. Vinkovci so mesto na skrajnem vzhodu Hrvaške v Vukovarsko-sremski županiji, ki se nahaja 20 kilometrov zahodno od mesta Vukovar.

Policijska uprava Vukovarsko-sremska je včeraj okoli 22.39 prejela obvestilo, da je bil v Vinkovcih ustreljen moški. Policisti so takoj odhiteli na kraj dogodka in ob prihodu našli truplo moškega. Storilec pa je medtem odšel s kraja umora.

Kmalu zatem so našli tudi še eno truplo moškega, za katerega sumijo, da je pobegli storilec. Številni tuji mediji, med njimi tudi portal Novosti, poročajo, da je sin umoril svojega očeta, nato pa sodil še samemu sebi.

Nekaj prebivalcev Vinkovcev je bilo tudi priča dogodku, potem ko je policija že prispela. "Bil sem na sprehodu s psom, policist pa me je opozoril, naj se takoj vrnem v hišo," je za 24sata dejala bralka.

"Cela ulica je bila blokirana. Povsod so bili policijski avtomobili," je še dodal.

Sprožena je bila policijska preiskava za natančno razjasnitev vseh okoliščin dogodkov.

*Slika je simbolična.

Slovenija V steklo ji je vrgel parfum, vrat razparal z izvijačem Slovenija 22-letnik izkrvavel v navzkrižnem ognju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:09 29. Marec 2023.

    Škoda, .... slaba vzgoja je kriva za To , .... tako, da je tudi ta tuzemski oče precej drago plačal …

  • 08:57 29. Marec 2023.

    ni vsak moški primeren za reprodukcijo in to je rezultat...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.