Avto
27 ogledov

Adrenalin za nič evrov

Toyota GT 86
1/10
Gregor Prebil
Žurnalov in Toyotin dan. Pridite 17. junija v Center varne vožnje AMZS na Vranskem. Obljubljamo vam nepozaben dan.

Vransko. Dvolitrski motor bokser z močjo 147 kilovatov, zadnji pogon in najvišja hitrost 226 kilometrov na uro so trije zgovorni podatki o novem Toyotinem športnem avtomobilu GT 86, ki ga bomo vsem obiskovalcem Žurnalovega in Toyotinega dne premierno razkrili na Vranskem.

Še več, v GT 86 vas bo po poligonu zapeljal voznik relija Andrej Jereb, ki ima izkušnje iz najbolj cenjenih svetovnih relijev. “Dolgo smo čakali na nov Toyotin športni avtomobil, ki obljublja prvinske vozne užitke. Obljubim, da bom iz avtomobila iztisnil maksimum in vsem ponudil nepozabno izkušnjo,” pravi Jereb.

Off-road, karting ...

Poleg vožnje s Toyotinim športnikom, ki ga je inženirjem pomagalo razviti več kot 200 dirkačev, bo za dvig adrenalina poskrbela vožnja po poligonu za vožjo off-road s puščavskim lisjakom Miranom Stanovnikom. Brezplačno bomo omogočili še kopico drugih dejavnosti, kot so vožnje s karti, kolesi trial in skuterji, brezplačno vam bomo postregli tudi s hrano in pijačo, lahko pa se boste fotografirali tudi z boksarjem Dejanom Zavcem.

Otrokom bo namenjen otroški poligon, nežnejši spol pa bo prišel na svoj račun s predstavitvijo poletne kolekcije kozmetične hiše Shiseido. Za vse obiskovalce bo potekala bogata nagradna igra.

Ob zabavi bo v ospredju ozaveščanje o varni in varčni vožnji. “Kriza je pripomogla k promoviranju varnosti in varčnosti. Ljudje varčujemo na vseh koncih, tudi pri vožnji. Obiskovalci bodo lahko moje nasvete slišali iz prve roke,” povabilo na Vransko zaključuje Jereb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.