Avto
1830 ogledov

Akio Toyoda: "Tudi to bo minilo"

Tako se je Aiko Toyoda priklonil v znak opravičila lastnikom vozil slavne japons Žurnal24 main
Svoje sodelavce in javnost je ob koronavirusni krizi nagovoril tudi Akio Toyota, predsednik Toyote in Lexusa, ki pravi: »Tudi to bo minilo. Ne pozabite, da je ni težave, ki je skupaj ne bi mogli premagati.«

Dodaja, da so se pri Toyoti soočili že z veliko izzivi, od gospodarske recesije, preko vpoklicev do naravnih katastrof, prav tako pa bodo nekega dne skupaj premagali tudi trenutno krizo. Poudarja, da je podjetje velika družina in kot družina, se bodo tudi podpirali v težkih dneh.

Avto "Ne naredite mi več dolgočasnih avtomobilov"

Poudarja, da bi jim rad povedal, kdaj se bo to končalo, saj ni nič hujšega od negotovosti. A vedo, da se bo kriza enkrat končala in za takrat že pripravljajo načrte, kako bodo delovali po njej.

Toyota je sicer zaradi korona virusa po vsem svetu ustavila ali vsaj močno omejila dejavnost v večini svojih tovarn, med katerimi so tudi evropske v Franciji, Veliki Britaniji, Poljski in Turčiji, ter tovarna v češkem Kolinu, ki si jo deli s skupino PSA.

Še naprej pa izvajajo procese, ki so pomembni za družbo. Med njimi so zagotavljanje nadomestnih delov za svoje stranke, med katerimi s tudi javne službe v posameznih državah. Prav tako izvajajo tudi procese, ki so pomembni za ponovni zagon proizvodnje po krizi.

toyota yaris, mirai, rav4, tnga Avto Toyota nam je razkrila kaj pripravlja za prihodnja leta

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.