Avto
48 ogledov

Avtomobilska antena mu je rešila življenje

Avto v ribniku
1/3
Profimedias
Mladenič je z avtom zapeljal v ribnik na nekem dvorišču. Njegova velika težava pa je bila, da ni znal plavati. Rešila ga je avtomobilska antena.

Mladenič je v mestecu Rumburgh v Suffolku v Veliki Britaniji okoli tretje ure ponoči zapeljal skozi ograjo stanovanjske hiše in pristal v štiri metre globokem rribniku. 

Njegova vauxhall corsa se sicer ni v celoti potopila, a vseeno je mladeniču grozila utopitev, saj ni znal plavati. Uspelo mu je nekako zlesti na streho, a ob potapljajočem avtu se je lahko na njej obdržal le tako, da se je na vso moč oklepal antene. 

K sreči so na kraj kmalu prihiteli gasilci in reševalci, in mladeniča s pomočjo lestve uspeli rešiti iz bizarne situacije.

"Fant je imel veliko sreče. Ko smo prišli tja, je že zlezel iz avta in se držal antene za svoje življenje. Kazal je že znake podhladitve , saj je bil do pas v vodi," je pojasnil predstavnik gasilcev. 

Zaradi podhlajenosti so ga odpeljali v bolnišnico, test na prisotnost alkohola pa je bil negativen, je poročal Daily Mail. Menda naj bi se izogibal srni na cesti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.