Avto
20 ogledov

Bencinski dan namenjen voznicam

Vransko
1/4
Organizator
AMZS bo letos že tretjič zapored organiziral Avtomobilski SPA za članice AMZS, na katerem lahko voznice s pomočjo inštruktorjev preverijo in izpilijo svoje vozniško znanje v elementih varne in varčne vožnje.

Druženje je tudi tokrat namenjeno vsem tistim voznicam, ki bi se rade v sproščenem in zabavnem okolju preizkusile, nadgradile in izpopolnile svoje vozniške sposobnosti, se podučile o novostih s področja prometne varnosti ter se zabavale ob razvajanju strokovnjakov s področja zdravja, mode in lepote.

Sobota bo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem rezervirana za preizkus v različnih sklopih Centra varne vožnje. Voznice bodo sedle za volan avtomobilov, se pogovarjale z inštruktorji in se udeležile karting dirke. Udeleženke se bodo lahko prepustile sprostitvenim in lepotnim aktivnostim ter se razvajale z ličenjem in manikiro, modnimi nasveti in novostmi s področja kozmetike in mode. V času prireditve bo poskrbljeno za varstvo otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.