Avto
13382 ogledov

BMW pokazal prve fotografije nove admiralske ladje

BMW i7
1/5
BMW
BMW je na letni poslovni konferenci pokazal tudi prve fotografije nove generacije svoje admiralske ladje, limuzine serije 7.

V okviru nove serije 7 bo na voljo tudi električni BMW i7, s katerim bo bavarski proizvajalec navzgor razširi svoj portfelj električnih in hibridnih vozil. BMW i7 bo hkrati tudi najmočnejši predstavnik nove serije 7 ter popolnoma digitaliziran, pravijo pri BMW-ju.

BMW kino zaslon v avtomobilu Še letos? Avto BMW predstavlja kino zaslon na zadnjih sedežih!

BMW serija 7 | Avtor: BMW BMW

Kot pravijo Bavarci, so njihovi oblikovalci na novo interpretirali značilne oblikovne elemente, ledvički in dvojne okrogle žaromete, ki naj bi limuzini serije 7 dali sodoben in prepoznaven videz. Poseben oblikovni dodatek sta tudi zgornja elementa žarometov, ki sta izdelana iz ekskluzivnega kristalnega stekla, enako pa velja tudi za osvetljene robove ledvičk.

BMW iX Prihodnost že danes Avto Za volanom enega vrhuncev ta trenutek na svetu

Notranjost je osredotočena okrog uporabniške izkušnje, ki jo soustvarjata nove možnosti sistema My Modes, s katerim si bodo lahko uporabniki močno prilagodili okolje, in zadnja generacija uporabniškega vmesnika iDrive. Poleg ukrivljenega zaslona armaturno ploščo krasi tudi posebna svetlobna črta, poseben videz pa imajo tudi obloge in kljuke vrat. K občutku prostornosti v kabini svoje doda tudi velika panoramska sončna streha Sky Lounge.

BMW serija 7 | Avtor: BMW BMW

BMW serije 2 coupe in active tourer Novost pri nas: Avto Novost pri nas: Dve seriji 2, dve različni duši

Zadnji sedeži naj bi pričarali kinematografsko vzdušje z obilo udobja, k čemur pripomore tudi velik 31-palčni zaslon »BMW Theatre Screen« s sliko v razmerju 32:9, ki lahko predvaja posnetke v ločljivosti do 8K in je sicer shranjen v oblogi strehe.

BMW serija 7 | Avtor: BMW BMW