Avto
890 ogledov

BMW predstavlja kino zaslon na zadnjih sedežih!

BMW kino zaslon v avtomobilu
1/5
BMW
BMW postavlja nov standard za zabavo na zadnjih sedežih.

BMW je na sejmu zabavne elektronike CES razkril novi "theatre screen". Nova funkcija naj bi bila zelo blizu tistemu, kar bo kmalu našlo pot v serijskih vozilih znamke BMW.

Mini Electric Avto Na testu eden najbolj zabavnih avtomobilov ta hip

31-palčni izvlečni zaslon z ločljivostjo do 8K se s pritiskom na gumb razprostre v kabini avtomobila. Ne navdušiti pa le s širokim zaslonom. Pametni zaslon je opremljen s televizijo amazon fire TV. Amazon Fire TV ni le televizor, temveč linija izdelkov Amazon, ki se povezujejo s televizijo za pretakanje filmov in televizijskih oddaj prek spleta.

To pomeni, da bo v vozilu deloval tako kot naprava deluje doma. S pomočjo povezljivosti 5G lahko pretaka iste filme, TV-oddaje, glasbo in podcaste, ki jih je trenutno mogoče najti na amazon fire TV.

BMW iX CES Avto CES v težavah zaradi omikrona

Slika in zvok

Potniki lahko izbirajo med formati 16:9 ali 32:9. To storijo z uporabo nadzornega menija v infotainment sistemu ali nadzornih plošč na dotik, ki so vgrajene v kljuke zadnjih vrat.

Pri BMW so za pristno kino doživetje dodali vrhunski avdio sistem bowers & wilkins diamond surround sound. Uporablja edinstvene funkcije, vključno z visokotonci, ki zagotavljajo večplastno zvočno izkušnjo.

BMW kino zaslon v avtomobilu | Avtor: BMW BMW

Mercedes vision EQXX Neverjetni podatki Avto Mercedes razkril naslednji korak pri elektriki

V preteklosti smo videli veliko različnih pristopov k zabavi na zadnjih avtomobilskih sedežih, vendar še nikoli nobena znamka ni šla tako daleč kot zdaj BMW.

BMW iX M60 BMW novost Avto BMW novost: Najboljše iz treh svetov

Pri BMW niso razkrili, kdaj se bo theatre screen pojavil v katerem od njihovih serijskih avtomobilov, pričakovati pa je, da bo na voljo še letos. Verjetno najprej v vozilu Rolls Royce, ki spada v portfelj BMW Group.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.