Avto
30 ogledov

Citroëni v znamenju črke C

Citroën
Citroën je predstavil svojo novo kolekcijo vozil C-series.

Posebna serija vozil C-series bo na voljo za modele C3, C3 Aircross, C4 in C5 Aircross, ki so najbolj množični modeli iz Citroënovega izbora. Francozi sporočajo, da je posebna serija namenjena kupcem, ki iščejo avto z bolj izrazitim slogovnim podpisom in bogatejšim naborom opreme.

Citroën C5 X Avto Elektrificirani citroëni kot spremljevalci kolesarjev

Posebnost serije C je v posebni opremi ter v posebnih barvah in materialih, ki so opazne na zunanjih in notranjih površinah vozila, kot na primer nov barvni paket bronze anodisé.

 | Avtor: Citroën Citroën

Črka «C» iz imena C-Series se sicer navezuje na «C» iz imena Citroën in ponazarja udobje (Confort v francoščini), ki je eden od osnovnih stebrov znamke. Uteleša tudi «C» za povezljivost (Connectivité v francoščini), brezskrbno vožnjo (Conduite sereine v francoščini) in značaj (Caractère v francoščini), so razložili pri francoski znamki.

Citroën BX Upihnil je 40. svečko Avto Se ga še spomnite? Upihnil je 40. svečko

Za najnovejšo izdajo kolekcije je Citroën razvil povsem nov barvni paket Bronze Anodisé. Najnovejši barvni paket krasi obrobe dekorativnih dodatkov za streho, bočne zaščite Airbump®, okrasne profile prednjih meglenk, nalepke na zadnji vogalni steni in najnovejšo ploščico «C-Series», ki je nameščena na spodnjem delu vzvratnega ogledala na voznikovi strani.

 | Avtor: Citroën Citroën

Starodobniki Avto Citroën na najpomembnejšem sejmu za ljubitelje starodobnih vozil Rétromobile

Za večjo prepoznavnost pa so modeli iz kolekcije C-Series 2022 pridobili vgravirano ploščico z imenom omejene serije, ki je pri nekaterih modelih nameščena na prednjih blatnikih, pri drugih pa na prednjih vratih. Tudi njihovi nivoji opreme so bogatejši, kar pa je odvisno od modelov in posebnostih posameznih regij.

Prenovljeni Citroën C5 aircross Tudi v Sloveniji Avto Tudi v Sloveniji: Do manjše porabe z opomniki v avtomobilih

Slovenskim kupcem so modeli iz C-series že na voljo za naročila, prva vozila pa bodo lahko prevzeli v mesecu maju 2022.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.