Avto
8 ogledov

Glasujte za najhitrejšo Žurnalovo zvezdo

Glavna nagrada je mobilni telefon LG GW300 Etna 2G. Žurnal24 main
V finalu Žurnalovega kartinga zvezd se bodo med seboj udarili Alenka Bikar, Tina Gaber, Tanja Žagar, Marko Potrč in Radovan Žerjav. Glasujte za svojega kandidata in si prislužite bogate nagrade.
 

Glasujte za najhitrejšo medijsko zvezdo

Svoj glas oddajte tukaj.

Finale Žurnalovega kartinga zvezd bo odločil prvega zmagovalca Žurnalovega kartinga zvezd. Za volan bomo posadili pet znanih Slovencev. V vožnji na čas na progi Karting centra BTC v Ljubljani se bodo pomerili televizijski voditelj Marko Potrč, misica Tina Gaber, nekdanja atletinja Alenka Bikar, pevka Tanja Žagar in politik Radovan Žerjav, ki bo v finalu zamenjal ministra za promet Patricka Vlačiča, ki je bil sicer zmagovalec dirke politikov, a bo zaradi službenih obveznosti odsoten.

Napeto bo kot vedno
Tekma se bo odvijala v sredo, 14. 10., ob 16.00 v Karting centru BTC. Bralci se lahko tako kot v dosedanjih krogih potegujete za lepe nagrade naših sponzorjev. Vse, kar morate storiti, je, da oddate svoj glas tekmovalcu, za katerega menite, da bo v vožnji na čas najhitrejši. Med glasovalci, ki boste pravilno napovedali najhitrejšega, bo žreb določil prejemnika mobilnega telefona LG GW300 Etna 2G, za drugo nagrado bomo podelili bluetooth stereo slušalko LG, tretja nagrada pa je paket energijske pijače DARK DOG.

Vse bralce vabimo, da si finalno prireditev, na katero je povabljenih vseh 20 udeležencev Žurnalovega kartinga zvezd, ogledajo v živo in navijajo za svojega kandidata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.