Avto
10 ogledov

Hyundaia i30 dobi ...

Glavna nagrada hyundai i30 gre v Novo mesto k Igorju Verstovšku.
1/47
Žurnal24 main
Izžrebali smo dobitnike glasovanja za Žurnalov avto leta 2009. Prejeli smo več kot 8.000 glasov, od tega 4.637 veljavnih. Z glavno nagrado, hyundaijem i30, se bo prevažal Igor Verstovšek iz Novega mesta.

Žurnal24 je že drugo leto izbiral avtomobil leta. Letos smo izbor iz kategorij družinski in ženski avto leta razširili še na kategorijo premium avtomobil leta. Tu si lahko preberete več o zmagovalcih, o katerih ste tudi letos odločali bralci in se potegovali za privlačne nagrade. Glavna nagrada, avtomobil hyundai i30, je romal v roke Igorju Verstovšku iz Novega mesta, z drugo nagrado, skuterjem JM Star Eagle 50, se bo prevažala Vojka Cjuha iz Ljubljane, s tretjo nagrado, telefonom LG KC 910 Renoir, pa bo odslej telefonirala Sonja Fister, prav tako iz Ljubljane. Nagrajencem čestitamo, vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje in jih vabimo, da srečo preizkusijo spet naslednjič. V avtomobilistični redakciji namreč pripravljamo nove akcije, v katerih boste s sodelovanjem morda deležni sreče in lepih nagrad. Spremljajte nas še naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.