Avto
12002 ogledov

Karim Benzema ima novo igračo, jo prepoznate?

Karim in BMW instagram
Nogometna velezvezda si je ob selitvi k Arabcem privoščil tudi novo 'čisto običajno' prevozno sredstvo.

Karim Benzema, donedavni superzvezdnik madridskega Reala, rad pokaže svoje štirikolesne dragulje, ki jih ima za bogato zbirko. Med drugim ima v lasti bugattija vhiron in bugatiija veyron, za katerega so morali dovolj premožni z bančnega računa v povprečju prenakazati okoli tri in dva milijona evrov. V kolekciji ne manjkajo niti modeli Ferrarija, Rolls-Royca, Lamborghinija, vmes je tudi Mercedes SLR, da G AMG niti ne omenjamo.

Benzema Podpisal Šport Benzema po Ronaldovih stopinjah

Nova igrača 35-letnega Francoza po ceniku morda ne deluje tako razvratno, vsekakor pa je precej bolj vsakdanje uporabna. Novopečeni član savdijskega kluba Al Ittihad je razkril, da nima le novega kluba, temveč tudi nov avto.

Prek svojega Instagram računa je delil fotografijo iz notranjosti, ki razkriva, da se bo v prihodnje po saudijski Džedi in okolici vozil v modelu BMW M5 competition, s 4,4-litrskim V8 turbo motorjem in močjo 460 kW (625 KM). Z mesta štirivratna bavarska limuzina do prve stotice pospeši v vsega 3,3 sekunde, najvišja hitrost pa je z odstranitvijo blokade lahko vse do 305 km/h. 

V primerjavi s chironom je M5 vreden 'drobiž', cene brez dodatkov se začno pri okoli 150 tisoč evrih.

BMW M5 BMW M5 Avto Test: BMW M5

Prenovljeni BMW M5 | Avtor: BMW BMW

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.