Avto
47 ogledov

Laferrari spider: prve uradne fotografije

Ferrari laferrari spider
1/3
Ferrari
Šef Fiat-Chrysler Automobiles Sergio Marchionne je že pred časom potrdil prihod Ferrarijeve spider različice laferrarija. V Maranellu so na spletu objavili prve tri uradne fotografije. Uradno bo vozilo rpedstavljeno jeseni na avtomobilskem salonu v Parizu.

Pri Ferrariju še niso objavili uradnega imena, niti vse karakteristike športnega vozila "zgoraj brez". Omenja se, da naj bi se imenoval laferrari aperta.

Sporočili niso niti, koliko vozil nameravajo proizvesti. Neuradno naj bi bila ta številka med 150 in 200, spet nekateri drugi navajajo, da bodo pri Ferrariju izdelali le 70 vozil.

V vsakem primeru bodo razpordani, pa čeprav se omenja, da bo cena veliko višja cena od 1,53 milijona evrov, kolikor stane laferrari coupe, ki so ga predstavili leta 2013 in prroizvedli 499 primerkov.

Laferrari spider bo imel hibridni sistem s sistemsko močjo 708 kilovatov (963 KM). Tehtal naj bi nekoliko več kot kupe (1255 kilogramov), pri Ferrariju omenjajo, da so izboljšali šasijo. Pričakuje se, da bo pospešek nekoliko slabši kot pri kupeju, ki od 0 do 100 km/h pospeši v treh sekundah, najvišja hitrost je 350 km/h.

 
Komentarjev 1