Avto > Mehanik leta
3216 ogledov

Zbiramo prijave: Mehanik leta 2019

Mehanik leta 2018 Anže Soklič Gregor Prebil
Tudi vi lahko predlagate svojega najljubšega mehanika. Naj se širi dober glas.

Spletni portal Žurnal24.si ter specializirana revija Mehanik in voznik bosta tudi letos izbirala Mehanika leta. Izbor organiziramo šestič in po tradiciji dodajamo tudi nekaj novosti. Tokrat malo večje.

Mehanik leta 2018 Avto Dobili smo novega najboljšega mehanika v državi

Hkrati vse mehanike vabimo, da se prijavijo na izziv ali pa vas bralce, da predlagate in prijavite kakšnega dobrega mehanika, ki ga poznate. Pošljite nam njegovo ime, priimek in naslov podjetja.

Svojega najljubšega mehanika lahko predlagate tudi vi. To storite s pomočjo obrazca pod člankom.

Mehanik leta je laskavo priznanje tudi v stroki. Naziv Mehanik leta prinaša vsesplošno medijsko in javno prepoznavnost, kar najbolje vedo trije zmagovalci v zadnjih petih letih, Primož Rožnik Robert Eržen in aktualni Mehanik leta Anže Soklič.

Mehanik leta 2018 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Mehanik leta 2018 Avto Mehanik, ki bi ga morali v Sloveniji množično klonirati

Izkazalo se je, da so vsi dobili veliko novih strank tudi zaradi naziva Mehanik leta, ki je dokazilo kakovosti, strankam pa vliva dodatno zaupanje v sposobnosti in znanje, hkrati pa pomeni tudi dodatno potrditev pri stalnih strankah.

Mehanik leta 2018 Anže Soklič Mehanik leta Avto Mehanik leta razkril, zakaj se kvarijo nova vozila

Mehaniku leta dokazano lastniki vozil zaupajo

Izbor Mehanik leta pa prirejamo tudi zaradi prepoznavnosti poklica in večjega zaupanja ljudi v delo mehanika, ki se je v zadnjem desetletju z napredkom avtomobilske industrije močno spremenilo. Če smo v preteklih letih pisali, da se še večje spremembe obetajo z bolj množičnim pojavom hibridnih in električnih vozil, pa so ta vozila že zapeljala v mehanične delavnice, v prihodnjih nekaj letih pa napovedujejo, da jih bo na naših cestah več tisoč novih na leto. Tudi zato bomo v letošnjem izboru posvetili nekaj več pozornosti elektrifikaciji voznega parka pri nas in tudi servisiranju in vzdrževanju tovrstnih vozil.

Mehanik leta 2018 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Mehanik leta 2018 Avto V čem so slovenski mehaniki boljši od nemških?

Mehaniki bodo specialisti

Vozila so tudi vse bolj avtomatizirana. Trend gre v specializacijo poklica mehanika, zato bodo morali lastniki vozil mehanikom v prihodnosti še bolj zaupati kot danes in izbirati le najboljše strokovnjake.

Motorna vozila današnjega časa so vse bolj tehnično in tehnološko kompleksna, postajajo računalniki na kolesih, zato je zelo pomembno kakovostno vzdrževanje. Tudi starejša vozila potrebujejo dobre servisne mojstre, tako za redne servisne posege kot tudi za različna popravila, saj le tako lahko ostanejo v dobri vozni kondiciji. Seveda si vsak lastnik vozila tudi želi, da so napake in okvare odpravljene v čim krajšem času.

Toyota prius plug-.in hybrid Avto Bi imel priznan neodvisni mehanik raje dizla ali priključni hibrid?

Šesti izbor

Zato letos že šestič širimo glas o tistih, ki znajo, zmorejo in hočejo. V okviru izbora Mehanik leta 2019 iščemo dobre prakse in najboljše mehanike, ne glede na to, ali prihajajo iz pooblaščenih ali neodvisnih servisnih mrež oziroma imajo neodvisno mehanično delavnico.

Mehanik leta 2018 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

13. Tehnološka konferenca Avto Mehaniku boste morali zaupati bolj kot kadarkoli do zdaj

Letos smo za najbolje mehanike pripravili tudi bogate nagrade. Pa še nekaj bolj mamljivega je za tiste, ki se prijavijo na tekmovanje. To je priložnost za nova prijateljstva med mehaniki, nova spoznanja, izmenjavo informacij, znanj, orodij, ki so vse kompleksnejša in draga. Nad tekmovanjem bo tako kot vsako leto bdela strokovna komisija. Bralci bodo z glasovanjem izbrali finaliste, ki se bodo pomerili na zaključni prireditvi. Tam jih čaka preizkus teoretičnega znanja in preverjanje praktičnih spretnosti.

Mehanik leta 2018 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Mladi mehanik leta 2019

Tako kot vsako leto, pa bomo tekmovanje letos nadgradili. Nadgradnja bo velika, saj želimo popularizirati poklic tudi med mladimi, ki se šele odločajo, kam jih bo povlekla poklicna pot. Izbirali bomo tudi Mladega mehanika leta 2019, k sodelovanju pa povabili tudi strokovne šole, ki bodo predlagale svoje kandidate, v naših člankih pa bomo obrazložili, kakšne možnosti se v prihodnosti odpirajo nekomu, ki bi se želel v prihodnosti ukvarjati s servisom in vzdrževanjem vozil, hkrati pa predstavili poklice, po katerih je že danes veliko povpraševanja med podjetji.

Komentarjev 3
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 11:46 28.julij 2019.

    A boste spet zbral enga, k je trgovc namest mehankar? Tko kot takrat unga glupga Eržena al kaj je že bil. Banda mehankarska.

  • Ellie_McWhae 20:06 02.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenje. To come ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

  • Avatar Leon
    Leon 14:30 02.julij 2019.

    Jaz poznam najboljšega ,samo on nima časa se zajebavti s takšnimi igricami .