Avto
12 ogledov

Neprebojni Le Penov peugeot prodan

Le Pen se je za prodajo službenega vozila odločil, da bi zmanjšal breme dolgov. Žurnal24 main
Na dražbenem portalu eBay ste se lahko potegovali za službeno neprebojno vozilo francoskega desničarskega voditelja Jean-Marie Le Pena, ki so ga prodali za 20.050 evrov.

Ponudniki so se za modrega peugeota 605, letnik 1992, z usnjeno notranjostjo potegovali do torka, oglasilo pa se je 25 resnih ponudnikov, je dejal predstavnik portala eBay. Dodal je, da sta kupec in ponudnik že v stiku, saj morata doreči podrobnosti nakupa.

Le Pen se je za prodajo službenega vozila odločil, da bi zmanjšal breme dolgov, ki teži njegovo skrajno desničarsko stranko Nacionalna fronta po porazu na lanskih parlamentarnih volitvah. Po porazu namreč stranka ni več upravičena do državne finančne podpore.

Stranka je tako prisiljena prodati velik del svojega premoženja, vključno s službenimi prostori v Saint Cloudu na obrobju Pariza. Poleg tega je Le Pen napovedal še odpustitev nekaj strankarskih kolegov.

Leta 2002 je goreči desničar pretresel Evropo, ko se mu je uspelo uvrstiti v drugi krog francoskih predsedniških volitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.