Avto
2707 ogledov

Nov program: brezplačno popravilo pnevmatik in poškodb vetrobranskega stekla

Vulkanizer Saša Despot
Lastniki vozila švedske avtomobilske znamke, ki bodo imeli težave z vetrobranskim steklom ali pnevmatikami, lahko računajo na brezplačno popravilo.

Volvo je v Veliki Britaniji začel s povsem novim programom, namenjenim izboljšanju varnosti na lokalnih cestah. V ta namen bodo lastnikom njihovih vozil brezplačno popravili pnevmatike in poškodovana vetrobranska stekla.

Volvo Concept Recharge Volvo za 2022 Avto Ste že videli, kakšen bo volvo jutrišnjega dne?

Ne glede na to, ali gre za star ali nov avto, ohranjen ali ne, pogoj je le, da bo Volvo registriran na Otoku. Na pooblaščenem servisu bodo na stroške podjetja brezplačno popravili manjše poškodbe, ki jih je možno popraviti brez zamenjave vetrobranskega, enako velja za pnevmatike.

Volvo | Avtor: Volvo Volvo

Volvo Concept Recharge Avto Volvo povsem spreminja poimenovanje svojih modelov!

"Prva brezplačna storitev popravila v avtomobilski industriji je zasnovana tako, da lastnikom vozil naše znamke omogoči, da se čim prej vrnejo na cesto," so zapisali pri britanski izpostavi Volva.

Volvo C40 recharge Preobrat Avto Prestižna znamka avtov kmalu brez usnja

V primeru hujših težav, ki zahtevajo zamenjavo pnevmatik ali vetrobranskega stekla, pa se storitev zaračuna.

Volvo XC40 PHEV | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Volvo V 60 Še en ... Avto Volvo je močno spremenil svoj znameniti logotip

"Poleg odpravljanja manjših poškodb bo nova storitev pripomogla k ohranjanju avtomobilov v boljšem stanju in s tem izboljšanju prometne varnosti. Voznike vozil znamke Volvo cenimo ne glede na to, koliko let vozijo avto naše znamke. Zato želimo, da so na cesti vedno varni in mobilni," je povedal Christian Elvefors, izvršni direktor britanskega Volva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.