Avto
57 ogledov

Novi twingo najprej ušel na splet

Renault twingo
1/4
Facebook
To so prve fotografije novega twinga.

Tik pred uradno premiero so se na spletu pojavile fotografije Renaultovega malčka, ki ga bodo ekskluzivno izdelovali v novomeškem Revozu in ki s pogonom na zadnji par koles ter motorjem zadaj pomeni precejšen odmik od dosedanjih dveh generacij. Novinec ima tudi dodaten par zadnjih vrat.

Da so fotografije prave, je dokazala uradna premiera, ki jo je Renault izvedel kar prek spleta. Med vidnimi novostmi je tudi možnost pomične strehe, ki se razprostira prek celotne površine. Zanimivo je, da se novinec oblikovno v veliki meri naslanja na lani predstavljen koncept twin'run. Lahko bi rekli, da pravega presenečenja glede oblika tako niti ni bilo, kratki previsi, ravne prednji del in širok zadnji del pa zelo spominjajo na renault 5.

Ker je motor vgrajen zadaj, naj bi več prostora pripadalo potnikom, hkrati naj bi bil avto bolj okreten. Lahko pričakujemo tudi vse dobrote, poznane iz clia in capturja, torej R-link infotainment in možnost številnih dodatkov za več personalizacije.

Na vse dodatne informacije o novincu, tudi glede notranjosti in pogona, pa bo potrebno počakati do petka, ko je Renault obljubil vse podatke o malčku.

Komentarjev 6
  • d 20:08 13.februar 2014.

    Zmagovalen model ... ce bi prisel na trg 5 let nazaj.

  • maresem 19:33 13.februar 2014.

    To pa je projekt.... nek copy - paste brez okusa.

  • sash77 19:27 13.februar 2014.

    če bo razmerje med težo avta in močjo ugodno in ne bo imel puste notranjosti, bo zelo uspešen.