Avto
26 ogledov

Opel sabotiral ognjemet Volkswagna

Opel na Vrbskem jezeru Youtube
Ob Vrbskem jezeru so obiskovalci slovitega tuning srečanja GTI, ki je največje srečanje ljubiteljev Volkswagnovih vozil na svetu, pred ognjemetom dobili zastonj 3D očala z obljubo, da bodo videli nekaj prav posebnega, če se jih bodo nadeli med ognjeno predstavo. In res so imeli kaj videti ...

Rivalstvo med ljubitelji Opla in Volkswagna je eno najbolj zagrizenih v avtomobilski industriji, zlasti med nemško govorečimi lastniki. In kaj je hujšega, kot da sabotiraš takšen dogodek, kot je srečanje GTI ob Vrbskem jezeru. 

Pred nadaljevanjem je potreben skok v preteklost - oplovci so bili na GTI srečanjih izpred let, ko so bila ta še zelo lokalnega značaja, vse prej kot zaželjeni gostje. Marsikdaj je šlo je celo tako daleč, da so privrženci VW-jev zažigali avtomobile "vsiljivcev".

Na nedavnem festivalu ob Vrbskem jezeru je bil eden od vrhuncev ognjemet. Pred tem so med gledalce neznanci delili očala z obljubo, da bodo z njimi ognjemet dobil še dodatne razsežnosti. In res jih je, saj so tisti z očali med bliskanjem raket lahko opazili Oplove logote. Kot poroča Carscoop, se je šala nekaterim gledalcem zdela zabavna, drugi pa so očala v skladu s tradicijo - zažgali.

Opel seveda ni prevzel odgovornosti za dogodek.

Komentarjev 3
  • Oxxo 20:02 02.junij 2013.

    Dobra sabotaža

  • SiByte 12:39 02.junij 2013.

    Raje bi avte boljše delali, da ne bi bili tako sranje :)

  • samo.jst 09:21 02.junij 2013.

    odlična :D