Avto
67 ogledov

Pobegniti je želel s pajka

Če vam pajek avtomobil odpelje zaradi cestnih zapor ali protokolarnih dogodkov, Žurnal24 main
Iz Srbije, natančneje iz Beograda, prihaja tragikomičen posnetek, kako želi voznik z avtom pobegniti s pajka.

Beograjskim redarjem je v noči na nedeljo padla v oči mazda niških registracij, poroča 24sata.rs. Vešči kot so, so ji redarji hitro namestili nosilce, da bi jo dvignili na pajka, nato pa se je zapletlo.

Na prizorišče je prihitel lastnik mazde, se vanjo usedel in želel na vsak način speljati, čeprav je bil z avtom že v zraku. Kakšen je bil epilog spora z redarji, posnetek ne razkriva. Očitno je le nekaj: pri vozniku je bila v ospredju želja, da redarjem pokaže, s kom imajo opravka. Škoda, ki je pri tem nastala na njegovem avtomobilu, je bila drugotnega pomena, čeprav je bila zagotovo višja od kazni, ki naj bi jo plačal za napačno parkirano vozilo.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 09:17 09.november 2011.

    Ne vem zakaj , ga redarji sami niso iztovorili , saj je razlog za odvoz prenehal v momentu ko je prišel lastnik. Kazen za napačno parkiranje ni odvoz avtomobila, ampak je ta izražena v denarju. Jaz sem imel zmeraj željo ...prikaži več nažagati nosilce koles , v avto pa naliti 1m3 betona , parkirati pred sodiščem in gledati kako jim avto pada z dvigalke ali pa če nosilci slučajno zdržijo , kako se lomi roka pajku !!

  • privat 10:04 08.november 2011.

    prov je naredu...

  • mmmm 08:37 08.november 2011.

    NS je registracija Novega Sada.