Avto
152 ogledov

Seks v avtomobilu

Pazite, da vas ne ujamejo na delu. Žurnal24 main
Če še nikoli niste seksali v avtomobilu, potem ga verjetno nimate, avtomobila namreč. Ali pa ste eden od redkih srečnežev, ki imate stanovanje za posteljne užitke vedno na razpolago.

Kakorkoli že, enkrat morate poskusiti tudi v avtomobilu, vsaj iz radovednosti, če ne drugega. Ponujamo vam nekaj nasvetov, da odkrijete vse čare, ki jih takšen "podvig" ponuja in se pri tem ne znajdete v neugodnem položaju.

Za seks je primeren vsak avtomobil. Seveda je velikost pomembna, zato bo veliko bolj udobno v enoprostorcu, SUV-u ali limuzini, kot pa na zadnji klopi kakšnega mestnega malčka. Razloge v korist seksa v avtomobilu v primerjavi z ostalimi lokacijami je težko navesti, poskušali pa bomo vseno. V zimskih razmerah, ko temperatura pade pod ničlo, se je veliko bolj udobno "mečkati" v toplem avtomobilu kot na neki mrzli klopci. Paziti morate le, da vas ne ujame policija in vas kaznuje zaradi motenja javnega reda in miru. Sledi nekaj nasvetov za seks v avtomobilu, samo za primer, da ne boste izpadli "luzer" v očeh svoje najdražje:

1. Lokacija za seks v avtomobilu:
Vsako mesto, vas ali zaselek ima svoj dobro znani prostor za seks v avtomobilu. No, tja ne zavijte. Namesto tega raje zapeljite na neko drugo, neodkrito mesto. Priporočamo gozd, ali kakšno drugo izolirano mesto, kjer ne boste doživeli, da vam nekdo, ko boste že brez hlač in z ritjo na vetrobranskem steklu, potrka na okno.

2. Počistite avtomobil:
Ne glede na spontanost, se izognite zadregi pred svojo lepšo polovico, ko boste želeli v petnajstih sekundah počistiti kramo na zadnjem sedežu svojega avtomobila. Je neokusno, neodgovorno in neumno, vsaki malo bolj pedantni dami pa ubija željo po spolnem odnosu.

3. Ročna zavora:
Verjemite, zelo pomembna podrobnost. Ritmični gibi avtomobil hitro spravijo v neželeno smer. Zato, preden naskočita drug drugega, se zavarujta s tem praktičnim varnostnim elementom.

4.Glasba in klima:
Dobra glasba vas bo sprostila in doprinesla k bolj ritmičnem vzdušju. Vključite klimatsko napravo, da bi lahko ogreli notranjost.

5. Obleka, ki je ni težko odstraniti:

Ne glede na to, da je seks v avtomobilu v večini primerov spontan, to še ne pomeni, da se ne smete na to pripraviti. Na sebi ne imejte oblačil, ki jih je težko sleči in da v svoji nerodnosti ne poškodujete punco.

6. Kondomi in vlažni robčki:
Da bi se izognili umazaniji, nezaželeni nosečnosti ali kakšni nevarni spolni bolezni, uporabljajte kondome. V kolikor se vam zgodi prvo, kar je skorajda neizogibno, če ne uporabljate kondoma, imejte pri sebi vlažne robčke.


7. Bodite pripravljeni:
Seks v avtomobilu je tvegan podvig. kljub vsem šestim zgoraj naštetim korakom, vedno pričakujte nepričakovano. Kot na primer trkanje po oknu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.