Avto
11527 ogledov

Škoda razkriva golfovega tekmeca

Škoda scala
1/8
Škoda
Škoda počasi razkriva svoj novi model v razredu kompaktnih vozil. Čehi so z novim razkritjem pokazali, s čim bo scala konkurirala VW golfu.

Tik pred svetovno premiero v Tel Avivu je Škoda razkrila prve fotografije notranjosti novega modela scala. Slednji prinaša novi koncept notranjosti, ki sledi zasnovi študije vision RS, predstavljene na avtomobilskem salonu v Parizu.

Škoda scala | Avtor: Škoda Škoda

Škoda kodiaq GT, kako nenavadno to zveni? Avto Škoda kodiaq GT, kako nenavadno to zveni?

O scali je za zdaj znano, da jo bo Škoda v prodajne salone prihaja v prvi polovici prihodnjega leta. Z njim bodo Čehi popolnoma na novo definirali kompaktni razred znamke. Scala bo v modelni paleti sicer zamenjala rapida.

Škoda scala | Avtor: Škoda Škoda

Škoda karoq Avto Nova škoda octavia pred vrati

To je prvo Škodino vozilo, ki temelji na platformi MQB-A0 koncerna Volkswagen. Prav zato so ji namenili nov značaj, nove tehnologije in novo ime. Gre za popolnoma na novo razviti petvratni kompaktni model, ki bo v primerjavi z rapidom prinesel novo raven aktivne in pasivne varnosti, žaromete in zadnje luči s celostno LED #tehnologijo, pri Škodi pa obljubljajo veliko prostora za prtljago in potnike ter številne "simply clever" rešitve.

Škoda scala | Avtor: Škoda Škoda

Škoda Octavia Avto Škoda ukinja enega svojih modelov

Zdaj je prvič razkrita tudi notranjost vozila. Temeljna elementa notranjosti sta visoko nameščen osrednji zaslon v voznikovem neposrednem vidnem polju in na novo zasnovana instrumentna plošča. 

Škoda scala | Avtor: Škoda Škoda

Škoda superb limuzina Intervju Avto Škodinega avta žena možu pred 10 leti v Sloveniji ni dovolila kupiti

Norbert Weber, vodja notranjega oblikovanja pri Škodi, je povedal, da gre za prvi model, ki z novimi barvami in materiali uvaja posodobljen oblikovalski slog. Središče notranje zasnove predstavlja zaslon, ki lahko meri do 9,2 palca. Upravljalna enota klimatske naprave v sredinski konzoli ter tipke sistema start-stop, sistema za izbiro voznega profila in parkirnega sistema s krmilno avtomatiko, ki so vgrajene neposredno pred prestavno ročico, so na dosegu roke voznika. Stranske prezračevalne šobe na zunanjih straneh segajo v vrata ter poudarjajo optično širino in občutek prostornosti. 

Škoda scala | Avtor: Škoda Škoda
Škoda scala | Avtor: Škoda Škoda
Škoda scala | Avtor: Škoda Škoda

Komentarjev 2
  • Avatar Britnemona
    Britnemona 22:55 01.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • melanie82 13:35 01.december 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>>> www.Cash72.Com