Avto
4 ogledov

Športna različica volva V70

Žurnal24 main
Švedski karavan iz Volva je v prvi vrsti namenjen tistim, ki želijo praktičen, varen in zanesljiv avtomobil. Videz je drugotnega pomena, tu pa na sceno stopa R-Design.

V70 R-Design je peti Volvov model, ki je prestal športni R-tretma, ki v zadnjem primeru znatno prispeva k bolj privlačnemu videzu avtomobila. Avtomobil je dobil športno obeso, zaradi česar je ob nekaj novih nastavitvah na prednji osi nižji za 20 milimetrov, na zadnji pa za 15. K bolj športni vožnji pripomore še bolj natančen in direkten volanski obroč.



Zunanji videz avtomobila je oplemeniten s tako imenovanim body kitom, ki vključuje peterokraka 18-palčna aluminijasta platišča, spremenjeno masko motorja z logotipom R-Design, kromirane zaključke izpušne cevi, nova ogledala, okrasni okvir okoli meglenk, strešni spojler in še marsikaj. Kupci lahko izbirajo tudi med enajstimi različnimi barvami. Notranjost je bogatejša za športni volan, aluminijaste pedalke, usnje, okraske iz aluminija in posebno obliko osrednje konzole.



Začetek prodaje v Evropi je načrtovan za letošnji avgust.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.