Avto
5810 ogledov

Suzuki končno razkril največjo letošnjo novost

Nova generacija suzukija S-cross
1/12
Suzuki
Suzuki je razkril novo generacijo SUV-ja S-cross, ki stavi na drznejši dizajn in bogat komplet sistemov za varnost in udobje v vožnji.

Trenutni model je že pravi veteran, saj je zadnjo prenovo doživel leta 2016. Novi S-cross bo kupce lovil z "dvignjenim pokrovom motorja", veliko masko in novimi žarometi v LED tehnologiji. Tokrat ima bolj poudarjene kolesne loke in na splošno daje vtis večjega avtomobila, a razlik v zunanjih merah skoraj ni.

suzuki swift Avto Suzuki swift se je popolnoma hibridiziral

Novinec v dolžino meri 4,3 metra, pri Suzukiju pa obljubljajo, da se bodo voznik in potniki v kabini počutili bolj udobno. Prostornina prtljažnika je od 430 do 1230 litrov. Kolesa medijo do 17 palcev.

Nova generacija suzukija S-cross | Avtor: Suzuki Suzuki

Suzuki Ignis Avto Eden najmanjših s štirikolesnim pogonom pri nas

Kabino zaznamuje 7- ali večji 9-palčni zaslon na dotik, boljši materiali, apple carplay & android auto, ter več varnostnih in asistenčnih sistemov (sistem za opozarjanje na zapuščanje voznega pasu, prepoznavanje prometnih znakov, sistem za nadzor mrtvih kotov, sistem 360 stopinjskih kamer ...).

Nova generacija suzukija S-cross | Avtor: Suzuki Suzuki

suzuki swace Avto Suzuki ima že drugi velik evropski avto

Blaga hibridna tehnologija

Kot je bilo pričakovati, novi s-cross poganja 1,4-litrski bencinski motor Bboosterjet z 48-voltno blago hibridno tehnologijo. Razpolaga z močjo 95kW/129 KM in navorom 235 Nm. Na izbiro je šeststopenjski ročni ali šeststopenjski samodejni menjalnik. Moč se standardno prenaša na sprednji kolesi, za doplačilo je na voljo allgripali pogon na vsa štiri kolesa. V prvem primeru je pospešek od 0 do 100 km/h v 9,5 sekunde, pri štirikolesnem pogonu pa 10,2 sekunde.

Nova generacija suzukija S-cross | Avtor: Suzuki Suzuki

Suzuki Swift Avto Stanujete na hribu in iščete cenovno ugoden avto s štirikolesnim pogonom?

Vozilo bodo izdelovali v Suzukijevi tovarni na Madžarskem, kjer izdelujejo tudi vitaro. Evropska prodaja se bo začela še pred božičem.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.