Avto
69 ogledov

Tokrat med brisače zapeljal gliser

Gliser na plaži 24sata/bralec
Voznik BMW z madžarskimi registrskimi tablicami se ni zmenil za plažo, polno turistov.

Po poljskem vozniku, ki je med senčnike, ležalnike in brisače zapeljal z avtomobilom s prikolico, na kateri je bil vodni skuter, s Selc na na Hrvaškem prihaja še ena fotografija brezobzirnega lastnika plovila.

Za splavitev posebno mesto sto metrov stran

Madžar se je prejšnji konec tedna malo pred 11. uro, ko je bila plaža polna ljudi, odločil, da bo v vodo splavil gliser. Hrvaški spletni portal 24sata, ki je objavil fotografijo bralca, piše, da so morali, ker si je Madžar tako zamislil, vsi odmikati brisače in senčnike. Tisti, ki se ni želel umakniti, so ga umaknili kar pomočniki voznika BMW. Po 20 minutah je bil gliser v vodi.

"Zakaj ni tega naredil zgodaj zjutraj, ko je plaža prazna? Še najbolj smešno od vsega je, da je vsega sto metrov stran betonirano mesto, namenjeno splavitvi plovil v vodo," dodaja ogorčen bralec.

Komentarjev 5
  • renemario 21:05 16.julij 2013.

    Ko bodo ti bebci iz vzhodnih dežel imeli malo možganov v glavi bo drugače. Mogoče pa jih bo naslednjič fasal v bebasto glavo in bo mir.

  • joža 20:37 16.julij 2013.

    Pa jaz sem ga prejšnji mesec videl. Je železje pobiral pri nas okoli. Črnuhar.

  • 4krogci 20:21 16.julij 2013.

    Dajte raje prevert zakaj se to dogaja! Tujci niso zadovoljni s ponudbo in s tem počnejo take stvari, katere se pokažejo po spletu in seveda ker je povsod pripisano za kateri kraj se gre, se ostali raje tega izogibajo. Ni ...prikaži več hujšega kot izpad dohodkov.