Avto
31 ogledov

Tudi za mlade voznike popusti

avtošola Dejan Mijović
Začetek na dnu. Vozniki začetniki imajo pri sklepanju avtomobilskega zavarovanja v osnovi najvišje premije in najmanj ugodnosti, saj so statistično najnevarnejša skupina. Zavarovalnice poleg osnovnega doplačila za voznika začetnika ponujajo različne vrste popustov, ki ceno naredijo znosnejšo.

Ugodnosti. Pri Grawe Zavarovalnici voznikom začetnikom ponujajo popust na gotovinsko plačilo in paketno zavarovanje, pri Generaliju pa med drugim paketni popust na kaskozavarovanje in vrnitev premije. Tilia ponuja paket, ki omogoča tudi vožnjo drugih vozil; podoben paket imajo pri Adriaticu Slovenici, kjer tako kot pri Triglavu upoštevajo več avtov v družini. Triglav ponuja popust za mlade družine in če ima zavarovanec otroke, stare manj kot sedem let.

Zavarovanje iz domačega naslonjača

Splet. Zavarovalnice se spletnega poslovanja lotevajo vsaka po svoje. Generali zavarovalnica prek svoje strani omogoča sklenitev zavarovanja in spletni klepet s svetovalci, Zavarovalnica Triglav poleg sklenitve zavarovanja omogoča prijavo škode iz avtomobilskega kaska, pri čemer se celoten postopek rešuje kar prek pogodbenega servisa, Adriatic Slovenica poleg sklenitve zavarovanj omogoča popolno spletno prijavo škode z dodajanjem dokumentacije, podobno celovito izkušnjo pa obljubljajo pri Tilii, kjer se selijo že na pametne telefone. Le Grawe Zavarovalnica še ne ponuja sklepanja zavarovanj prek spleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.