Avto
33 ogledov

Volkswagen draži s posodobljenim amarokom

Volkswagen amarok
1/3
Volkswagen
Pri Volkswagnu so na spletu pokazali prve skice amaroka po temeljiti prenovi. Z njimi v oblikovalskem oddelku pri znamki Volkswagen Gospodarska vozila razkrivajo, v katero smer gre razvoj.

Volkswagen pri poltovornjaku (pick-upu) amaroku poudarja, da se vozi tako kot osebni avto in se obenem ponaša z lastnostmi terenskih vozil.

Športni sprednji del in spremenjeni nosilec armaturne plošče poudarjata Amarokovo mogočno podobo. Z dolžino 5,25 metra in širino 2,23 metra (vključno z zunanjima ogledaloma) zadovoljuje smernice klasičnih pick-up vozil. Dimenzije pnevmatik za različne stopnje opreme so znatno večje kot prej, zaradi tega je dizajn tudi bolj športen.

Pri oblikovni zasnovi in novi arhitekturi armaturne plošče izstopajo poudarjene vodoravne linije, jasno razčlenjene površine in natančno realizirani robovi. Nova je členitev sprednjega dela vozila. Zaokroženih linij ni več, poudarek je na vodoravnih in navpičnih linijah. Zdaj nagovarja tudi kupce, ki so se doslej odločali za vozila iz klasičnega SUV-segmenta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.