Avto
8 ogledov

Vsi varčni v Koper

Kdo bo imel najnižjo porabo? Pridite v Koper, uganite in zadenite lepo nagrado. Žurnal24 main
Izžrebali smo štiri voznike, ki se bodo potegovali za končno nagrado opel astro ecolflex, iščemo še petega. Se vidimo v soboto v Kopru!

Žurnal24 in Opel iščeta varčnega voznika. Žreb je med množico prijav določil štiri tekmovalce, ki bodo to soboto v Kopru sodelovali v tekmovanju v najlažji nogi.

Izžrebanci so:
- Miran Vrčkovnik
- Robi Starešinič
- Luka Gratej
- Zdenko Deželak

Komu bo poraba pokazala najmanj? Proga ne bo lahka, to že lahko namignemo, zmagovalec pa bo en sam. Menite, da bi se vi odrezali najbolje? Nikar zgolj ne modrujte in to dokažite. Pridite v soboto, 12. februarja, v Koper pred Taverno in morda boste prav vi izmed navzočih izžrebani za petega tekmovalca. Šesti tekmovalni par bo sestavljal VIP-par, kdo bo sedel v avtomobilu, pa vam izdamo jutri. Ob robu tekmovanja bo potekal bogat spremljevalni program z bogatimi nagradami.

Na Facebooku smo objavili fotografijo s trase. Oglejte si namig.

Glavna nagrada je več kot vabljiva, opel astra ecolflex, ki jo bo Opel zmagovalcu finalne junijske vožnje podelil v trajno last. Tudi nagrade za zmagovalce posameznih tekem niso le simbolične, saj bo vsak odšel domov z navigacijsko napravo nüvi 1200.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

 


 

 

 

 

 

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.