Avto
6 ogledov

Vstopite v insignio

Ena od zanimivosti osvetlitve opel insignie je, da če voznik prilagodi vožnjo na Žurnal24 main
Opel je objavil prve uradne fotografije notranjosti nove limuzine insignie, ki bo čez nekaj več kot mesec dni premierno predstavljena na avtomobilskem salonu v Londonu.
 

Preberite še

Opel predstavil naslednico vectre

Na prvi pogled je napredek v primerjavi s sedanjo opel vectro velik. Največ pozornosti so oblikovalci posvetili plošči z instrumenti in sredinski konzoli, kjer poleg osvetlitve največjo novost predstavlja vgrajeni barvni zaslon, ki bo namenjen predvsem navigacijski napravi.



Na prikazanih slikah je notranjost temno siva z dodatki plastike in matastih aluminijastih dodatkov. Pri Oplu trdijo, da niso poskrbeli le za oči, pač pa so naredili velik korak naprej tudi pri ergonomiji. Proizvajalec še trdi, da so med oblikovanjem kokpita uporabili veliko zanimivih rešitev, ki ne le da ustvarjajo vtis večje prostornosti, ampak tudi v resnici nudijo več prostora, tako za potnike spredaj kot zadaj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.