Avto
150 ogledov

Zaradi te poteze na cesti dobil 15 let zapora

Motorist in nesreča Youtube
Voznik avta, ki je namerno podrl motorista, je dobil visoko zaporno kazen.

Dogodek se je zgodil v ameriški zvezni državi Teksas oktobra 2015, zabeležila pa jo je kamera na čeladi motorista v ozadju. Prvi motor, na katerem je bila poleg voznika tudi sopotnica, je skušal prehiteti avtomobil Williama Cruma. Ta je vozil počasi, motorist pa je manever pričel izvajati preko polne dvojne črte.

Cruma je očitno to tako poparilo, da je namerno zapeljal bočno v motor, sledil je hud padec obeh potnikov na motorju. Ko so takoj po nesreči voznika avta spraševali, ali se zaveda, kaj je pravkar storil, je odvrnil, da mu je vseeno. Na sodišču pa je našel boljši izgovor, saj je trdil, da je bila njegova reakcija posledica ugriza pajka. In da do nesreče ne bi prišlo, če motorist ne bi storil prekrška ter prehiteval čez polno črto.

Sodišče mu ni verjelo, pred dnevi so ga obsodili na 15 let zaporne kazni, ker ga je spoznalo krivega obtožbe o "težkem napadu s smrtonosnim orožjem."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 16
  • dhoo 09:13 08.april 2017.

    Avtomobilist je bil navadni užaljeni teliček, ki ni vedel kaj počne. No, sedaj bo pa imel čas, da podrobno analizira svoje početje.

  • Fucky 11:38 07.april 2017.

    Tudi meni grejo objestni motoristi velikokrat na k. ampak vse ima svojo mejo. Še veliko, veliko bolj me nervirajo "nepoklicni policaji - fušarji", ki ukrepajo takoj, ko npr. kdo vozi na AC 133km/h

  • Boštjan Bele 14:39 06.april 2017.

    motorist je ogrozal sebe in druge... avto je zelel zaviti na kolovoz, pa je zavil celo nazaj, da bi preprecil nesreco... zal se to ni izslo... ce bi avtomobilist normalno peljal na kolovoz, bi bil sicer motorist mrtev, kazen pa ...prikaži več jasna - avtomobilist bi imel psihicne tezave zaradi nepremisljenega pocetja motorista... torej spet naprosam motoriste, naj vozijo po pameti, saj je lahko ravno taksna napaka usodna!!!