Avto
1911 ogledov

Znani so zmagovalci izbora Poslovni avto leta

PAL 2021
1/7
Finance
Pri časniku Finance so izbrali najboljše poslovne avtomobile leta 2021.

10 slovenskih managerjev je pomagalo ocenjevati avtomobile. Skupaj z novinarji in bralci Časnika Finance so nato izbrali najboljši managerski avto, novinarji in bralci pa so izbrali najbolje še v štirih preostalih kategorijah.

BMW 740d Avto BMW serije 7 po prenovi še inteligentnejša

Letos je bilo skupaj v izboru 25 vozil. Torej pet finalistov izbora službeni avto leta, poslovni, električni, managerski in dostavno vozilo leta. Veliki zmagovalec, ki si je nadel naziv Managerski avto leta 2021 je postal mercedes-benz razred S, na drugo mesto se je uvrstil BMW serije 7, na tretje pa BMW serije 5.

PAL 2021 | Avtor: Finance Finance

Mercedes-Benz razred E Pametni gospod Avto Gospod mercedes si je dal polikati obleko

Novinarji Časnika Finance smo v letošnjem izboru ocenjevali avtomobile in s pomočjo izračunov stroškov lastništva podjetja Avant Car določili finaliste. Med 1. julijem in 25. avgustom je potekalo glasovanje bralcev.  Konec avgusta pa so avtomobile najvišje kategorije Managerski avto preizkusili in ocenili še člani managerske žirije, ki jo vsako leto sestavlja deset uglednih slovenskih direktorjev.  Vse kandidate kategorije Dostavno vozilo leta pa je na ločenem dogodku ocenila strokovna žirija uporabnikov – vodje voznih parkov in direktorji velikih prevozniških podjetij. 

Novinarji Finance in bralci so mercedes-razred S postavili na drugo mesto, managerji pa so na prvo mesto postavili BMW serije 7, a je skupen rezultat zmago prinesel Mercedesovi admiralski ladji. 

PAL 2021 | Avtor: Finance Finance

renault megane conquest Novost Avto Renault je v Slovenijo pripeljal povsem novega aduta

Službeni avto leta je postal renault megane/megane conquest, poslovni avto leta mercedes-benz razred C, električni avto leta renault twingo e-tech electric, dostavno vozilo leta pa MAN TGE.

Renault Twingo Electric Presenečenje Avto Je električni twingo sploh najboljši doslej?

Dogodka se je udeležilo prek dvesto gostov iz avtomobilske in drugih panog. Nekateri nas obiskujejo že celih 16 let. Za prijetnejši ambient pa je poskrbela trenutno precej iskana akustična zasedba pri nas Teo Collori & Momento Cigano, ki je pred nedavnim nastopila tudi v dunajskem Künstlerhausu in na 62. Jazz festivalu Ljubljana. 

Komentarjev 1
  • novi957 15:31 03.september 2021.

    Ugledni slovenski podjetnik se vozi z Lexusom RX 450.