Avto
58 ogledov

Zvezdam Gumballa 3000 sledili v Zagreb

1/131
Za zvezdniki relija Gumball 3000, ki je veliko zanimanja požel tudi zaradi vožnje skozi Slovenijo, smo se podali do Zagreba. Poglejte, katere športne avtomobile in zvezdnike smo ujeli v fotoobjektiv.
Ste spregledali superdrage avtomobile na slovenskih cestah? Nič zato, še enkrat si jih lahko ogledate TUKAJ. Preberite še, kaj nekateri udeleženci menijo o slovenskih vinjetah TUKAJ, pa tudi o bližnjem srečanju s slovenskimi policisti TUKAJ.

Najbolj slavni udeleženci letošnjega relija so David Hasselhoff, Johnny Knoxville, EVE, Bun B, Xzibit, Bam Margera, Caprice, Bode Miller ... Preverite, koga je ujel fotograf Žurnala24.

Slavni in bogati dirkači so se iz vmesnega postanka podali na žur v Beograd. Fotografije vam bomo pokazali v petek, končni cilj pa je Turčija in Istanbul.

V prihodnjih dneh boste lahko na straneh avtomobilizma spletnega portala zurnal24.si prebrali, kaj nekateri zvezdniki menijo o prestižni dirki, slovenskih vinjetah in policistih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.