Gorenjska
1485 ogledov

Triglav nadaljuje v 2. ligi, velik osip igralcev

NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj nadaljuje sezono v 2. SNL.
Po visoki uvrstitvi na lestvici 2. SNL, a porazu na ključni tekmi kvalifikacij za Prvo ligo Telemach (nogometaši CB24 Tabora Sežane se bili precej boljši na obeh kvalifikacijskah tekmah – 3 : 1; 5 : 2), NK Triglav Kranj v nedeljo, 31. julija., sezono nadaljuje v 2. ligi.

V gosteh se bodo nogometaši Triglava ob 17.30 uri pomerili z Vinatestom Bilje, moštvi se bosta na nogometnem igrišču srečali petič – doslej je vsako zmagalo po enkrat, dvakrat je bilo neodločeno.

Triglav pod novim vodstvom

Iz vrst Triglava je konec junija odšel trener Boštjan Miklič, nekdanjemu klubu je zaželel čimprejšnjo uvrstitve v najvišjo slovensko ligo, nadomestil ga je Safet Hadžić.  "Vsi se veselimo začetka prvenstva. Mlado moštvo je zagnano in ima jasen cilj. Prepričan sem, da bodo fantje dali vse od sebe in pokazali, kdo glavni," je dejal pred prihajajočo tekmo novi trener Triglava, ki je bil nazadnje trener ljubljanske Olimpije.

Najboljši odšel v Celje

Bo pa Triglav na prihodnjih tekmah kar precej opustošen, saj je prav najboljši strelec ekipe Tin Matić sklenil sodelovanje s celjskim klubom. Skupaj je na 26 tekmah dosegel kar 21 zadetkov, odslej bo Matić torej igral v 1. ligi.

"Izjemno sem vesel prestopa. Mislim, da je to najboljša nagrada za odlično prejšnjo sezono. Vsak član Triglava je zaslužen za ta pristop. Rad bi se zahvalil klubu, saj so bili od prvega do zadnjega dne super in korektni. Hvala soigralcem, saj brez njih ne bi imel tolikšnega uspeha, tudi trenerju in športnemu direktorju, ki me je pripeljal v klub. Ostajam navijač Triglava in upam, da se kmalu srečamo v prvi ligi," je povedal po odhodu.

Odhod tudi mlajših

Matić pa ni edini igralec, ki zapušča Triglav. V Severno Makedonijo (FC Shkupi 1927) se je odpravil gradit svojo nadaljnjo kariero Aleks Zlatkov, po izpadu kadetov in mladincev Triglava v drugo ligo pa je prišlo do množičnega odhoda igralcev v druge klube tudi v teh dveh kategorijah.

Komentarjev 1
  • Jennifer_Land 12:21 31.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela naa dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

Sorodne novice