Kaj dogaja
100 ogledov

19. Tušev vzpon na Celjsko kočo

Pohod otroci
V soboto, 2. junija, bo potekal tradicionalni 19. Tušev vzpon na Celjsko kočo.

Štart bo ob 10. uri pred Planetom Tuš Celje (za kolesarje) in ob 10. uri s travnika pred železniškim podvozom pri odcepu za Zagrad (za pohodnike).

Tudi letos so organizatorji pripravili bogate finančne in praktične nagrade za najhitrejše rekreativne kolesarje ter lepe praktične nagrade za najmlajšega in najstarejšega udeleženca ter najštevilčnejšo družino. Vsi udeleženci prejmejo spominsko majico in bone, ki jih koristijo na cilju, kjer bo poskrbljeno tudi za odlično zabavo z glasbeno skupino Poskočni muzikanti.

Nagradni sklad

1. mesto absolutno ženske 400,00 €
2. mesto absolutno ženske 250,00 €
3. mesto absolutno ženske 150,00 €

1. mesto absolutno moški 400,00 €
2. mesto absolutno moški 250,00 €
3. mesto absolutno moški 150,00 €

Denarno nagrado v znesku 500,00 € neto prejme tekmovalec, ki bo presegel dosedanji najboljši neto čas proge, ki znaša 16 minut in 23 sekund.

Tudi letos boste lahko gorski kolesarji kolesarili del poti po prvi markirani gorsko kolesarski poti v Sloveniji. Štart in cilj sta ista kot za vse kolesarje, le pri rubriki kategorija označite MTB kategorijo.

Več informacij glede prijavnine in pravilnika najdete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.